Hesabım
    ‘Eli Roth’s History of Horror’ Üçüncü Sezon Onayı Aldı

    Belgesel dizi, AMC'den yeni sezon onayını aldı..

    "Eli Roth’s History of Horror" dizisindeki korku dehaları, izleyicileri türün ürkütücü geçmişine ve bugünün derinliklerine ürpertici bir keşfe götürmek için yeniden güçlerini birleştiriyor. İkinci sezonun altı bölümlük, yıldızlarla dolu macerası Nielsen verilerine göre canlı izlemede 3.0 reyting ve yaklaşık altı milyon izleyiciye ulaştı. Bu haberden sonra AMC, dizinin üçüncü sezon için yenileneceğini duyurdu.

    2021'in sonlarına doğru yayınlanacak altı bölümlük yeni sezon yine korku ustalarını bir araya getiriyor. Üçüncü sezonda "Sinister Psychics", "Infections", Mad Scientists", "Apocalyptic Horror", " Sequels That Don't Suck" ve "Holiday Horror" başlıklı bölümler yer alacak. Herbiri bir saat süren bölümler, türün on yıllar boyunca nasıl geliştiğini ve toplumun en büyük korkularını nasıl etkilediğini araştırarak türün temalarını araştırmayı vaat ediyor.

    Geçen sezon, Stephen King, Jordan Peele, Quentin Tarantino, Bill Hader, Megan Fox, Greg Nicotero, Edgar Wright, Rachel True, Elijah WoodAlexandra Billings ve Rob Zombie gibi, korkunun en zorlu hikaye anlatıcılarından ve yüzlerinden bazıları, türün birçok döneminin ve aşamasının ardındaki ilhamları ve mücadeleleri ortaya çıkarmak için sezonda yer aldı. Cadılar Bayramı gecesinde, dizinin dördüncü bölümü reytinglerinde 18-49 yaş arası yetişkinlerin temel demografisi arasında standart primetime sayılarında kablolu yayın yapan programlar arasında üçüncü sırayı aldı.

    "Eli Roth’s History of Horror", The Content Group ve Marwar Junction Productions tarafından çekiliyor. Yönetici yapımcı Roth'un şu anda yaklaşmakta olan iki projesi daha bulunuyor. Lionsgate için Cate Blanchett'in oynadığı video oyunu uyarlaması “Borderlands” ve Orion Pictures için bir korku senaryosu olan “10-31” üzerinde çalışıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top