Hesabım
    ‘I May Destroy You’ Oyuncusu Paapa Essiedu, Aksiyon Dizisinde!

    Başarılı oyuncunun yeni projesi belli oldu..

    BBC / HBO dizisi I May Destroy You'da çıkış yapan yeni yetenek Paapa Essiedu, Groundhog Day'e benzer bir anlatıya sahip olan ve Sky için çekilecek aksiyon gerilim dizisinde başrolde yer alacak. HBO Max’in The Batman dünyasında geçecek olan dizisinin showrunnerı olan Joe Barton tarafından yazılan dizi sekiz bölümden oluşacak. Extinction adlı dizi, aynı günü tekrar tekrar yaşamaya devam eden George'un (Essiedu) hikayesini anlatacak.

    George, küresel felaketleri önlemek için bu gücü kullanan bir organizasyona alınır ancak sevdiği kadını kurtarmak için haydut olur. Hafızanın, kaderin ve sevginin sınırlarının sürükleyici bir keşfi olarak yaşadıklarını irdeler. War Of The Worlds'ün yapımcısı Urban Myth Films'in yapımcılığını üstlendiği seride ayrıca Tom Burke (Strike), Anjli Mohindra (Bodyguard) ve Caroline Quentin (Men Behaving Badly) yer alıyor. Amazon’s Beat'ten tanıdığımız Marco Kreuzpaintner ise yönetmen koltuğunda oturacak.

    Extinction'ın yürütücü yapımcılığını Urban Myth’ten Johnny Capps ve Julian Murphy'le birlikte Joe Barton üstlenecek. Urban Myth, Sky Studios ile birlikte prodüksiyonu üstlenirken, Adam Knopf baş yapımcı olacak. Yayıncı, Sky'da yayınlanacak iki drama dizisini daha açıkladı: John Wyndham’ın bilim kurgu romanı The Midwich Cuckoos'un The Night Manager yazarı David Farr tarafından modern bir uyarlaması ve Shameless'ın yaratıcısı Paul Abbott'tan polisiye dram Wolfe. 

    İkinci projede, Guerilla ve Rogue One oyuncusu Babou Ceesay yer alıyor. Sky ayrıca, Last Week Tonight With John Oliver ve Breeders'ın yapımcısı Avalon'dan yeni bir komedi-drama geleceğini duyurdu. 2022 yılı için planlanan sekiz bölümlük seri Davies ve Stephen Morrison tarafından yazıldı. Sorumlu yapımcılar ise Davies, James Taylor, Jon Thoday, Richard Allen-Turner ve Toby Welch'den oluşuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top