Hesabım
    Demi Lovato, Bir NBC Komedisinde Başrolde Yer Alacak

    Diziden ilk detaylar belli oldu..

    File, AFP

    Demi Lovato, NBC'den şimdilik pilot bölüm siparişi alan, tek kameralı bir komedi dizisinde başrol oynayacak. Projenin adı "Hungry" olarak belirlendi. Dizi, bir yemek sorunları terapi grubuna mensup arkadaşların, birbirlerine aşk, başarı ve her şeyi buzdolabından daha iyi hale getirecek olan mükemmel bir şey aramalarına yardım etme süreçlerini anlatacak.

    Lovato, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek. Dizi, yazar ve yapımcı olarak “Frasier”da iki Emmy Ödülü kazanan Suzanne Martin'den geliyor. En son NBC'de “Will & Grace”in yeniden canlandırılması için yazdı ve yine baş yapımcılığı üstlendi. Will & Grace'in yıldızı Sean Hayes de Hazy Mills aracılığıyla Todd Milliner'la birlikte yönetici yapımcılık görevini üstlenecek. SB Projects'den Scooter Braun, James Shin ve Scott Manson da yürütücü yapımcılık yapacaklar.

    Universal Television prodüksiyonu yapacak. Martin ve Hazy Mills şu anda stüdyoda genel anlaşma altında bulunuyorlar. "Hungry", Hazy Mills ve Martin'in birlikte çalıştığı en son proje. Diğerleri arasında "Hot in Cleveland", "The Soul Man" ve "Crowded" yer alıyor. Dizinin çekimlerinin yıl ortasında başlaması planlanıyor ve gösterim tarihi henüz netlik kazanmadı. 

    Lovato, dünyaca ünlü bir şarkıcı / söz yazarı olmanın yanı sıra başarılı bir oyuncu. Disney Channel orijinal filmi “Camp Rock” ve devam filmlerinde çıkış yapan rolünü aldı. Ayrıca "Will & Grace" yeniden canlandırmasının birden çok bölümünde ve "Grey's Anatomy", "From Dusk Til Dawn: The Series" ve "Glee" gibi şovlarda rol aldı. Bir şarkıcı olarak, bugüne kadar altı stüdyo albümü yayınladı ve en sonuncusu 2017'de "Tell Me You Love Me" oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top