Hesabım
    Elin Hilderbrand’ın Çok Satan Roman Serisi ‘Paradise’ Dizi Oluyor

    Dizi, yapılan anlaşmaya göre ABC'de yayınlanacak..

    ABC, Elin Hilderbrand’ın “Paradise” roman üçlemesinin bir dizi uyarlamasını geliştiriyor ve “Grey's Anatomy” yıldızı Ellen Pompeo, dizinin baş yapımcılığını üstlenecek. Proje, adını üçlemenin ilk kitabından alan “Winter in Paradise” adını taşıyor. Dizi, güzel bir Iowa City Viktorya evindeki pastoral hayatını onu aşırı derecede seven bir kocasıyla paylaşan Irene Steele adlı karaktere odaklanıyor.

    Irene, kocası kafa karıştırıcı bir şekilde öldüğünde, çok geçmeden Karayipler'deki St. John adasında tamamen ayrı bir aileyle gizli bir hayat yaşadığını öğrenir. Irene, bir entrika ve aldatma ağını çözerken, o ve oğulları kendilerini canlı ada kültürünün içine çekerek, aileleri ve gelecekleri hakkındaki gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalırlar.

    Andre ve Maria Jacquemetton, senaryoyu yazacak ve "Winter in Paradise"ın idari yapımcılığını yapacak. Pompeo, Calamity Jane prodüksiyon adı altında Laura Holstein'le birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Andrew Stearn, kendi şirketi üzerinden Hillderbrand'la birlikte yürütücü yapımcılar arasına katılacak. ABC Signature, stüdyo olarak hizmet verecek. Calamity Jane ve ASP şu anda stüdyoda genel anlaşmalar altındalar.

    “Paradise” üçlemesi, “Winter in Paradise”, “What Happens in Paradise” ve “Troubles in Paradise” kitaplarından oluşuyor. İlk kitap, 2018'de yayınlandı ve sonuncu kitap Ekim 2020'de çıktı. Hilderbrand’ın toplam 25 romanı toplu olarak 10 milyon kopya sattı. Dizinin devam edip etmeyeceği ve diğer iki kitabın da uyarlanma kararı ilk sezonun izlenme oranlarına göre belirlenecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top