Hesabım
    Barry Jenkins Dizisi "The Underground Railroad"dan Fragman

    Oscarlı yönetmen bu kez iddialı bir diziyle geliyor..

    Oscar ödüllü senarist yönetmen Barry Jenkins'in, yaklaşmakta olan Amazon dizisi The Underground Railroad'dan yeni bir fragman yayınlandı. Bu yeni dizi, Colson Whitehead'in Pulitzer Ödüllü aynı adlı romanından uyarlandı ve Jenkins, daha önce de birlikte çalıştığı Nicholas Brittell'in bestelerinden yararlandı. The Undergorund Railroad, kuzeyde özgürlüğünü bulmaya çalışan Güneyli bir siyahi kadın olan Cora Randall'ı (Thuso Mbedu) takip ediyor.

    Cora, köleleştirildiği Georgia plantasyonundan kaçmayı başarır ve bu eşsiz hikayede köleleri bir yeraltı ağı üzerinden güvenli bir yere taşımaya yardımcı olan gerçek bir demiryolu olduğu ortaya çıkan Yeraltı Demiryolu'ndan yardım ister. Jenkins, tercih ettiği Vimeo platformu aracılığıyla pazartesi günü The Underground Railroad için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Teaser, bize özgürlüğe kaçan iki köle göstermeden önce yanan bir evde başlıyor. Kapıdan dışarı çıkmadan önce bilinmeyen bir figürü gösteren bir çocuk, karanlık bir tünelde düşen bir çift, bir patlama ve hepsi ters olarak gösterilen daha ilgi çekici sahneler onu takip ediyor. Görüntü yönetmeni James Laxton'ın çalışmasıyla çarpıcı ve muhteşem çekimler yine fragmanda göze çarpıyor.

    Jenkins tarafından paylaşılan teaser'a ek olarak Mbedu, Twitter'da The Underground Railroad'dan yeni bir görüntü paylaştı. Mbedu fotoğrafa "Amerika ... Cora Randall'ın gözlerinden" yazdı. Fotoğrafta, Cora Randall, diğer yolcular kendi varış noktalarına doğru ilerlerken bir Yeraltı Demiryolu istasyonunda dururken görülüyor. Mbedu'nun yanı sıra The Underground Railroad'da Joel Edgerton, Chase W. Dillon, Aaron Pierre, William Jackson Harper, Sheila Atim, Amber Gray, Peter De Jersey, Chukwudi Iwuji, Damon Herriman, Lily Rabe, Irone Singleton, Mychal-Bella Bowman, Marcus "MJ" Gladney Jr., Will Poulter ve Peter Mullan yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top