Hesabım
    Amazon Prime Video Türkiye’de Şubat Ayında Neler Var?

    Amazon Prime Video Türkiye, şubat seçkisinin önemli yapımlarını açıkladı..

    Amazon Prime Video Türkiye’nin şubat ayında yayınlayacağı yeni içerikler tanıtıldı. Bu yapımlar arasında, başrollerinde Salma Hayek, Owen Wilson ve Nesta Cooper’ın yer aldığı “Bliss” ve ödüllü yazar Lev Grossman’ın kısa hikayesinden uyarlanan “A Map of Tiny Perfect Things” filmlerinin yanı sıra, Hindistan yapımı “The Family Man” adlı casus dizisinin ikinci sezonu yer alıyor. 

    Bliss – 5 Şubat

    Başrollerini Salma HayekOwen Wilson ve Nesta Cooper’ın paylaştığı Bliss, 5 Şubat tarihinde yayına giriyor. Yakın zamanda boşanan ve işinden kovulan Greg (Owen Wilson), yaşantısını sokaklarda sürdüren gizemli Isabel (Salma Hayek) ile tanışıyor. İçinde yaşadıkları dünyanın bir bilgisayar simülasyonu olduğuna inanan Isabel’in bu fikirlerine ilk başta şüpheyle yaklaşan Greg, zamanla bu çılgın teoride gerçeklik payı olabileceğine inanmaya başlıyor.

    A Map of Tiny Perfect Things – 12 Şubat

    Kathryn Newton ve Kyle Allen’ın başrollerini üstlendiği The Map of Tiny Things, 12 Şubat’tan itibaren yayında olacak. Ödüllü yazar Lev Grossman’ın kısa hikayesinden uyarlanan film, hazırcevap Mark’ın aynı günü yaşadığı sonsuz bir döngünün hikayesini anlatıyor. Mark’ın dünyası, kendisi ile aynı döngüde sıkışıp kalan gizemli Margaret ile tanıştıktan sonra altüst oluyor. İkili, içinde sıkışıp kaldıkları günü mükemmel hale getirecek küçük detayları bulmaya çalışırken, bir yandan da bu kaçışı isteyip istemediklerini sorguluyorlar.

    The Family Man, İkinci Sezon – Şubat 12

    Hindistan’ın sevilen aile adamı Srikant Tiwari’nin hikayesini anlatan The Family Man’in ikinci sezonu, 12 Şubat’ta izleyiciyle buluşacak. Kişisel yaşamıyla iş hayatı arasındaki dengeyi sağlamakta zorlanan Srikant, ikinci sezonda yeni ve güçlü bir düşman olan Raji ile karşılaşıyor. Sürpriz gelişmelerle dolu ve bu sefer kimsenin güvende olmadığı yeni sezonda Srikant, yeni görevleriyle Prime Video izleyicilerine eşsiz bir macera yaşatıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top