Hesabım
    ‘The Bold Type’, Beşinci ve Final Sezonu Onayını Aldı

    Medya draması, beşinci sezonuyla ekranlara veda edecek..

    The Bold Type” beşinci ve son sezon için Freeform'a geri dönecek. Yeni sezonun, şovun gizemli üçlüsü olan Kat (Aisha Dee), Jane (Katie Stevens) ve Sutton (Meghann Fahy)'ın “gerçekte kim olduklarını ve dünyada en iyi izlerini nasıl bırakacaklarını belirleme eşiğindeyken” karşımıza çıkacakları söyleniyor. Freeform ayrıca, Nikohl Boosheri'nin son sezonda Adena El-Amin olarak geri döneceğini doğruladı.

    'The Bold Type', Freeform için marka belirleyici anlam taşıyan bir dizi. Freeform başkanı Tara Duncan, "Kat, Jane ve Sutton'ın modern yaşamın karmaşıklıklarını aşmak için arkadaşlıklarına dayanmasını izlemek canlandırıcı, sevindirici ve eğlenceli. En sevdiğim şovlardan biri ve inanılmaz oyuncu kadrosuyla sevgili hayranları hak ettiğimiz için gurur duyuyorum." dedi. Straker Hauser ise "The Bold Types, hayatımı gerçekten değiştiren bir hediye oldu. 20'li yaşlarımı New York'ta dergilerde çalışarak geçirdim, bu yüzden şov birçok yönden deneyimlerimi düşündüğümde çok kişisel geliyor. Bu şovu yazmayı ve bu dünyada yaşamayı gerçekten çok sevdim. Bunu çok özleyeceğim ama bu fırsat için çok minnettarım ve dışarıdaki pek çok insan için rahatlık sağladığını bilmekten memnunum." dedi.

    “The Bold Type”ın beşinci ve son sezonu için bir prömiyer tarihi henüz belirlenmedi. Dördüncü sezonun prömiyeri Ocak 2020'de yayınlandı ve bölümler geçen yılın temmuz ayına kadar devam etti. Bölüm başına ortalama 162.000 canlı izleyici kazandı. Dördüncü sezon final bölümünün yayınlanmasından hemen önce, dizinin yıldızı Dee, aynı zamanda queer olan renkli bir baş karakteri oynamanın önemi ve beyaz olmayan insanların ve LGBTQ+ topluluğunun perde arkasında olmasının yanlışları hakkında konuşmak için sosyal medya paylaşımları yaptı ve büyük ilgi gördü.

    Universal Television başkanı Erin Underhill yaptığı açıklamada, "Kat, Jane ve Sutton'ın son dört sezon boyunca ekranda hayatlarını yaşamalarını izlemek ve bu yol boyunca pek çok genç kadına ilham kaynağı olmak bir zevkti. Bu şov, özgünlüğü ve her bölümle anlamlı sohbetler kışkırtma yeteneği nedeniyle her zaman kalbimde özel bir yere sahip olacak. Scarlet Magazine sayfalarının ötesinde hiç şüphesiz yaşanacak bu harika hikayeleri anlattıkları için Wendy Straker Hauser ve tüm yazarlara teşekkür etmek istiyorum." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top