Hesabım
    Nicole Kidman ve Amazon'dan Yeni Dizi Geliyor

    Dizi, bir Norveç yapımından uyarlanacak..

    Nicole Kidman, ara vermeden TV dünyasındaki yeni projesine başlıyor. Kidman, Amazon Stüdyoları ile ilk bakış anlaşması olan Blossom Films aracılığıyla, Norveç filmi Hope'un bir dizi uyarlamasında başrol oynayacak ve baş yapımcılığı üstlenecek. Bu yılki Oscar'larda En İyi Uluslararası Uzun Metrajlı Film kategorisinde Norveç adına aday adayı olan orijinal hikaye gibi, dizi de karmaşık bir aile draması olarak tanımlanıyor.

    Dizi, aralarında altı çocuk bulunan bir evliliğin çözülmesi de dahil olmak üzere, bir ailenin birlikte geçirdiği on iki günlük Noel tatilini konu ediniyor. Son zamanlar TV projelerine ağırlık veren Emmy ve Oscar sahibi Kidman, şu anda aynı kanaldaki Big Little Lies'in ikinci sezonu ve hemen ardından gelen HBO hiti The Undoing'i tanıtmak için ödül çalışmalarında bulunuyor.

    Kidman, bir başka Liane Moriarty romanından uyarlanan, Hulu'nun Nine Perfect Strangers dizisinde, daha önce de birlikte çalıştığı David E. Kelly ile yeniden bir araya gelecek ve bir TV projesiyle daha karşımıza çıkacak. Hope dışında ise, anlaşma gereği Blossom Films'te yer alan ve  Alice Bell tarafından uyarlanan başka bir Amazon dizisi olan The Expatriates'ın başrolünde yine Kidman oynayacak.

    Amazon'un, Kidman'ın şirketiyle birlikte haklarını aldığı Norveç filmi, Maria Sødahl tarafından yazıldı ve yönetildi. Andrea Bræin Hovig ve Stellan Skarsgard'ın başrollerini paylaştığı film, Berlin Film Festivali'nde Avrupa Sinemaları Etiketi Ödülü'nü kazandı ve 2020 Avrupa Akademi Ödülleri'nde en iyi yönetmen ve en iyi kadın oyuncu seçildi. Dizi versiyonu Kidman, Bell ve Blossom Films adına Per Saari tarafından yürütülecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top