Hesabım
    ‘Wonder Years’ ve İki Yeni Dizi ABC'den Onay Aldı

    Yeniden çevrim dizilere yenileri ekleniyor..

    ABC, 2021 pilot sezonu için üç komedi dizisi seçti. Pilotlardan ikisi, “The Wonder Years” ve “Maggie”nin yeni versiyonları olacak ve prodüksiyonları 20th Television şirketi tarafından gerçekleştirilecek. Üçüncüsü yapım ise, Regina Hicks'e ait şu an adı bulunmayan bir çoklu kamera dizisi olacak ve ABC Signature tarafından çekilecek.

    "The Wonder Years"ın yeni versiyonu ilk olarak temmuz ayında, erken geliştirme aşamasında olarak duyurulmuştu. 1960'ların sonlarında, Alabama, Montgomery'deki siyahi orta sınıf bir ailenin, onlar için de "harika yıllar" olmasını nasıl sağladığını gösterecek. Dizi, aynı zamanda yönetici yapımcı Lee Daniels ve Marc Velez'le birlikte yazar ve yapımcı Saladin Patterson'dan geliyor. "Wonder Years" yıldızı Fred Savage, pilot bölümü yönetecek ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Orijinal dizinin yaratıcısı Neal Marlens danışman olarak görev yapacak.

    Maggie Mull ve Justin Adler, “Maggie”nin senaryosunu kaleme alacaklar ve her ikisi de aynı zamanda yönetici yapımcı olacak. Evan Hayes ayrıca baş yapımcı olacak. Gösteride genç bir kadın hayatla başa çıkmaya çalışırken bir psişik olarak yetenekleriyle hesaplaşmak zorunda kalacak. Tim Curcio'nun aynı adlı kısa filminden uyarlandı.

    Hicks, çoklu kamera projesinin yazarı ve yapımcısı olacak. Viola Davis ve Julius Tennon, JuVee Productions aracılığıyla yürütücü yapımcı olacaklar ve Larry Wilmore, Wilmore Films aracılığıyla süpervizörlük ve yönetici yapımcılık yapacak. Gösteri, üniversiteden sonra bağlarını kaybeden ve hayatlarının önemli bir noktasında yeniden bir araya gelen üç kız kardeşin hikayesini anlatıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top