Hesabım
    CW, "All American" Spinoff Projesi İçin çalışmalara Başladı

    Dizinin odak karakteri ve başrol oyuncusu açıklandı..

    CW, Geffri Maya'nın başrol oynadığı bir “All American” yan dizisini geliştirdiğini duyurdu. Potansiyel yeni dizinin başlığı "All American: Homecoming" olacak ve Maya'nın orijinal serisindeki Simone Hicks rolünü yeniden canlandırdığını görecek. "All American: Homecoming", üniversite deneyiminin arka planında geçen genç bir yetişkin spor draması olarak tanımlanıyor.

    Dizi, Beverly Hills'ten umutlu genç bir tenisçi ve Chicago'dan seçkin bir beyzbol oyuncusunu üniversite sporlarının yüksek riskleriyle mücadele ederken, aynı zamanda prestijli Historically Black College'da yaşadıkları sorunları irdeliyor. CW, "All American"ın şu anki üçüncü sezonunun bir bölümü olarak yeni dizi için bir pilot bölüm yayınlayacak. “All American”ın şov sorumlusu Nkechi Okoro Carroll yazacak ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden ve Robbie Rogers da yönetici yapımcılıktaki diğer isimler olacak. Michael Schultz yönetmen koltuğunda otururken, Berlanti Productions, Warner Bros. Television ile ortak olarak prodüksiyonu gerçekleştirecek.

    Maya, gösterinin ikinci sezonunda "All American"da tekrar eden bir rol oynamaya başladı. Ayrıca, ABC dizisi “Private Practice”te Auda McDonald’nın kızını oynamasıyla tanınıyor. Diğer çalışmaları arasında "Snowfall" ve "Beastmode" yer alıyor. CW, şu anda benzer bir projeyle dördüncü ve son sezonu yayınlanacak olan Painkiller dizisindeki karakter etrafında inşa edilen potansiyel bir "Black Lightning" yan serisi hazırlıyor.

    CW, kısa bir süre önce Tian Richards'ın Tom Swift olarak ilk görünümünü "Nancy Drew" dizisinin yaklaşan bir bölümünde gerçekleştireceğini de duyurmuştu. Bununla birlikte, kanalın tüm arka kapı pilotları başarısız oldu. Ocak ayının başlarında, bir "Arrow" yan projesinin The CW'de ilerlemediği açıklandı. Bir arka kapı pilotu aracılığıyla kurulan "The 100" ün potansiyel bir spin-off projesi ise hala geleceği hakkında bilgi bekliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top