Hesabım
    FOX'un Yeni Dizisi "Masumiyet"ten İlk Fragman!

    İddialı diziden ilk tanıtım videosu yayınlandı..

    Yapımını Gold Film'in üstlendiği ve yapımcılığını Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda ise Ömür Atay’ın yer aldığı Masumiyet'in ilk fragmanı yayınlandı. FOX'un iddalı dizisinin öykü ve senaryosunu Sırma Yanık kaleme aldı. Birbirinden iddalı yıldız oyunculardan oluşan kadrosuyla, yayınlanmadan önce sık konuşulmaya başlanan dizinin ilk tanıtım videosu heyecanı artıracak.

    Hülya AvşarMehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır gibi isimlerin TV ekranlarına geri dönüşünü müjdeleyen dizide ayrıca, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal, Ertuğrul Postoğlu, Alayça Öztürk Gidişli, Kimya Gökçe Aytaç, Gizem Ergün, Asena KeskinciOzan Kaya Oktu ve Rüçhan Çalışkur gibi başarılı isimler yer alıyor.

    Dizinin çekimleri yakın zamanda İstanbul’da başladı ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde devam ediyor. Sosyal medyada şimdiden ses getiren projenin prömiyer tarihi henüz açıklanmadı ama FOX'un tanıtımlarında "çok yakında" ibaresi dikkatleri çekti. Proje, ünlü oyuncularla, TV dünyasının ses getiren genç oyuncularını bir araya getiriyor.

    Dizinin resmi özetine göre; Evli ve iki çocuk annesi Bahar’ın (Deniz Çakır) hayatı, 19 yaşındaki kızının yanlış bir adama aşık olmasıyla değişir. Kızı Ela’nın (İlayda Alişan) ilk aşkı, yaşıtı bir üniversite öğrencisi değil babasının, başkasıyla evlenmek üzere olan 35 yaşındaki patronudur. Kızını bu yanlış ilişkiden kurtarmaya çalışan Bahar, ne yapsa da olacakların önüne geçemez. Bahar ve ailesinin hayatı, Ela’nın 19. yaş gününde sonsuza kadar değişir.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top