Hesabım
    Rick and Morty'nin Ortak Yazarı "Dan Harmon"dan Yeni Animasyon

    Harmon, Fox için tarihi bir animasyon serisi hazırlıyor

    Fox ve Rick and Morty'nin ortak yaratıcılarından Dan Harmon, Antik Yunan hikayesi barındıran bir animasyon serisi hazırlıyor. Kanal, Harmon'dan 2022'de prömiyer yapmak üzere bir animasyon dizisi siparişi verdi. Gösteri, efsanevi antik dönemdeki Yunanistan'da geçiyor ve dünyanın ilk şehirlerinden birini, öldürmeden yönetmeye çalışan bir insan, tanrı ve canavar ailesine odaklanıyor.

    Dizi, Harmon'un Fox'la imzaladığı ve animasyon şovlar için bir dizi taahhüt içeren bir yayın anlaşması kapsamında geliyor. Dizinin tamamı Fox Entertainment tarafından finanse edilecek ve Bento Box Entertainment animasyon stüdyosu hizmet verecek. Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn, "Yunan medeniyetinin mitlerini, bugünün siyaseti, ünlüleri ve pop kültürü hakkında son derece keskin yorumlara dönüştürmeyi Dan Harmon'a bırakın. Bu proje, kasabanın en yaratıcı hikaye anlatıcılarından birinin anlattığı gibi, inanılmaz derecede absürt bir aile komedisi. Bu dizide Dan ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz." dedi.

    Harmon, 2022'de prömiyeri yapılacak olan isimsiz gösterinin sorumlu yapımcısı da olarak görev yapacak. Fox'ta uzun süredir devam eden seriler The SimpsonsFamily Guy ve Bob's Burgers'ın yanı sıra Bless the Harts, The Great North ve Duncanville gibi yeni animasyon serileri de bulunuyor ve Fox, bu türde bir marka olmuş durumda. Yeni dizi de bu ödüllü yapımların seviyesine ulaşmaya çalışacak.

    Kanal, aynı zamanda animasyonlu bir X-Files yan projesi de geliştiriyor. Harmon, Teen Wolf'un yaratıcısı Jeff Davis, Kyle Killen (Showtime's Halo), Denis Leary ve This Is Us yönetici yapımcıları John Requa ve Glenn Ficarra da dahil olmak üzere, Fox'la doğrudan yayın anlaşmaları imzalayan birçok yaratıcıdan biri.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top