Hesabım
    Kara Komedi ‘Search Party’, Beşinci Sezon Onayı Aldı!

    HBO Max, dördüncü sezonu yeni sonlanan diziye "devam" dedi.

    "Search Party" yaratıcıları Charles Rogers ve Sarah-Violet Bliss, komedi dizisi beşinci sezon için yenilenirken Dory'nin (Alia Shawkat) öldüğünde gördüğü "her şeyin" ne olduğunu açıklamak zorunda kalacak. İkili ayrıca, yayıncıyla iki yıllık genel bir anlaşma imzaladı. Bliss ve Rogers, "HBO Max'in dünyaya yalnızca beşinci bir "Search Party" sezonu vermekle kalmayıp, aynı zamanda platform için yeni projeler geliştirirken, bize olan inancını göstermesinden dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    Yaklaşan şovlar için potansiyel başlıklar arasında 'Monkeys Loves Manhattan' ve 'The Pineapple Predicament' bulunuyor. Yazarlar, "bunlar sunacağımız gerçek diziler değil ama gerekirse başlıkları uydurabileceğimizi gösteriyor." dedi. Dory, dördüncü sezonda, Chip (Cole Escola) onu kaçırdıktan ve New York City'deki teyzesinin bodrumunda titizlikle esir tuttuktan sonra bir arama ekibine ihtiyaç duydu. Lylah’ın (Susan Sarandon) küçük Babyfoot kasabasındaki evi bu olayın yaşandığı yerdi. Sezonun sonunda Chip ve Lylah, ev yanarken Dory'yi bodrumda kilitli bıraktı. Final bölümü, arkadaşlarının Dory'nin cenazesinde vedalaştıklarını gördü ancak, bölümün son anları, Dory'nin evden çekildikten sonra sedyede uyandığını ve "her şeyi gördüğünü" ortaya çıkardı.

    Finalden sonra Bliss, Variety'ye Dory'nin ve hikayenin gelişmekte olduğunu söyledi çünkü "inkar etmeyi tekrar sürdüremezsiniz, aynı bölümü tekrar tekrar oynatmak istemezsiniz." demişti. "Search Party", 2016'da TBS'de prömiyerini yaptı ve WarnerMedia'nın 3. Sezon için yeni yayın hizmeti HBO Max'e geçmeden önce ilk iki sezonu orada yayınladı. Üçüncü sezon, HBO Max'in bebeklik döneminde, Haziran 2020'de başladı ve Ocak 2021'de dördüncü sezon hemen ardından geldi.

    HBO Max Orijinal İçerik Başkanı Sarah Aubrey,  "Charles ve Sarah-Violet tür harmanlamanın ustaları ve bundan sonra ne bulacaklarını görmek için sabırsızlanıyoruz. Onlarla çalışmak bir zevkti. Zekice ve çılgınca komikler ve çok farklı bir dünya görüşüne sahipler. HBO Max'i evleri olarak adlandırmaya devam etmelerinden daha mutlu olamazdık." dedi. Bliss ve Rogers, diziyi, yönetici yapımcı olarak görev yapan Michael Showalter'la birlikte yarattı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top