Hesabım
    ‘House of the Dragon’ın Kadrosuna Yeni Oyuncular Katıldı

    ‘Game of Thrones' dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor.

    HBO'da yayınlanacak olan “Game of Thrones” prequel dizisi “House of the Dragon”ın kadrosuna dört yeni oyuncu dahil oldu. Steve Toussaint, Rhys IfansEve Best ve Sonoya Mizuno, megahit HBO şovunun merakla beklenen prequeline katılıyor ve daha önce isimleri duyurulan yıldızlar Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy ve Matt Smith'e katılıyorlar.

    "House of the Dragon", "Game of Thrones" olaylarından birkaç yüz yıl önce geçiyor ve Targaryen Hanesi'nin ve "Ejderhaların Dansı" olarak bilinen Targaryen iç savaşının hikayesini anlatıyor. Toussaint, Lord Corlys Velaryon, nam-ı diğer "The Sea Snake" rolünde oynayacak. Velaryon Hanesi Lordu, Targaryen Hanesi kadar eski bir Valyrian soyundan geliyor. Lord Corlys, Westeros tarihinin en ünlü deniz maceracısı “The Sea Snake” olarak evini Lannister'lardan bile daha zengin ve dünyanın en büyük donanmasına sahip olduğunu iddia eden güçlü bir koltuğa inşa etti. Touissaint’in önceki film rolleri arasında “Judge Dredd”, “Prince of Persia” ve “Shooting Dogs” bulunuyor. Yakın zamanda Steve McQueen’in “Small Axe” serisinde ve “Doctor Who”, “Pine Gap” ve “Doctors” gibi şovlarda rol aldı.

    Ifans, Otto Hightower'ı oynayacak. Kral Eli olan Sör Otto, sadakatle hem kralına hem de krallığına hizmet eder. Ifans en çok 1999 yapımı romantik komedi filmi “Notting Hill”le tanınıyor “Alice in Wonderland”, “Snowden” ve “Harry Potter and Deathly Hallows” gibi filmlerde rol aldı. Best, Prenses Rhaenys Velaryon olarak görünecek. Lord Corlys Velaryon'un bir ejderha binicisi ve eşi olan "The Queen Who Never Was", Büyük Konsey'de tahtın varisi olarak seçildi. Daha önce Showtime dizisi "Nurse Jackie" ve son olarak Netflix'in "Fate: The Winx Saga" dizisinde yer aldı. Ayrıca, Oscar ödüllü “The King’s Speech” ve mini dizi “The Honourable Woman”da rol aldı. Mizuno, Mysaria olarak kadroya dahil oldu. Westeros'a hiçbir şey olmadan geldi, hatırlayabildiğinden daha fazlasını kaybetti. Mizuno, Alex Garland ile yaptığı ortak çalışmalarla, özellikle "Ex Machina" ve "Annihilation"la, FX mini dizisi "Devs"le tanınıyor.

    HBO, "House of the Dragon"a 2022'de prömiyer yapacak şekilde 10 bölümlük sipariş verdi. Miguel Sapochnik ve Ryan Condal, ortak showrunnerlar olarak görev yapacak ve aynı zamanda George R. R. Martin ve Vince Gerardis'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Sara Lee Hess aynı zamanda yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Sapochnik, pilot ve ek bazı bölümleri yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top