Hesabım
    Tolga Karaçelik'in Çektiği Netflix Dizisine İlk Bakış

    Tolga Karaçelik, Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'li ilk görsel..

    OGM Pictures yapımcılığında çekilen ve bir denizaltı hikayesi anlatacak olan Netflix yerli dizisinin çalışmaları başladı ve Netflix, sosyal medya hesaplarından ilk set görsellerini yayınladı. Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin başrollerini paylaştığı iddialı dizide ayrıca, Meriç AralErtan SabanEcem Uzun ve Alper Saldıran gibi isimler yer alıyor.

    Filmin yönetmenliğini, Gişe MemuruKelebekler ve Sarmaşık filmlerinin ödüllü ismi Tolga Karaçelik’in yaptığı dizinin çekimleri yakın zamanda İzmir Foça’da başladı. Netflix tarafından, başrol oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin, aynı zamanda yönetmen Karaçelik'in bulunduğu bir görsel paylaşıldı ve "Kıvanç. Özge. Tolga. Bundan fazla söze gerek yok. Çok yakında. Sadece Netflix’te." notu düşüldü.

    Dizininnin senaristlerinin oluşturduğu ekibin başında Jason George bulunurken, diğer üyeler arasında Atasay KoçCansu Çoban ve Sami Berat Marçalı yer alıyor. Yıl içerisinde izleme şansı bulacağımızı düşündüğümüz dizi, denizaltında araştırma görevine katılmaya hazırlanan, özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman'ın hikayesini konu ediliyor.

    "Arman, yaşanan bir doğa felaketinin ardından araştırma yapmak için bilim ekibiyle birlikte bir askeri denizaltısına biner. Yaşananları anlamaya çalışan Arman ve ekibi, aynı zamanda askeri denizaltının da gerçek görevinin ne olduğunu öğrenmeye çalışır. Arman, kendini, ekibini ve tahmin ettiklerinden de daha fazlasını kurtarmaya çalıştığı bu süreçte başarılı olabilecek midir?"

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top