Hesabım
    Archie Panjabi, 'Snowpiercer'ın Üçüncü Sezon Kadrosuna Dahil Oldu

    Dizinin ikinci sezonu devam ederken, yeni sezon çalışmaları başladı

    Getty Images

    'Archie Panjabi', TNT ve Netflix dizisi “Snowpiercer”ın üçüncü sezon kadrosuna dahil oldu. Dizi, ocak ayında üçüncü sezon onayı almıştı. Panjabi'nin karakteriyle ilgili ayrıntılar, karakterinin Asha olarak adlandırılmasının dışında gizli tutuluyor. Şu anda Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Sean Bean, Rowan Blanchard, Alison Wright, Mickey Sumner, Iddo Goldberg, Katie McGuinnessLena Hall, Annalize Basso, Sam Otto, Roberto UrbinaSheila Vand ve Steven Ogg'un yer aldığı bir oyuncu kadrosuna katılıyor.

    Panjabi, izleyiciler tarafından en çok 2010 yılında Emmy ödülünü kazandığı ve eleştirmenlerce beğenilen CBS dizisi “The Good Wife”ta Kalinda Sharma'yı canlandırdığı performansıyla tanınıyor. Gösterideki çalışmasıyla iki Emmy adaylığı daha aldı ve bir kez de Altın Küre'ye aday gösterildi. Son olarak NBC dizisi “Blindspot” ve HBO mini dizisi “I Know This Much Is True”da Mark Ruffalo'yla birlikte rol aldı.

    "Snowpiercer"ın ikinci sezonu 25 Ocak'ta başladı. Dünya donmuş bir çorak araziye dönüştükten yedi yıl sonrasında geçen "Snowpiercer", dünyayı çevreleyen ve sürekli hareket eden bir trende yaşayan son insanların yaşadıklarına odaklanıyor. Aynı isimli çizgi roman ve Bong Joon Ho'nun 2013 yapımı filminden uyarlandı.

    “Snowpiercer”, orijinal filmi yapan CJ Entertainment'le birlikte Tomorrow Studios tarafından çekildi. Christoph Schrewe yönetici yapımcı olarak görev yapıyor ve birçok bölümün yönetmenliğini üstleniyor. Dizinin ilk bölümünü yazan Manson, İkinci sezon için showrunner olarak geri döndü. ITV Studios uluslararası dağıtım yapıyor ve aralarında Türkiye'nin bulunduğu, TNT'nin yayın yapmadığı ülkelerde dizi Netflix'te yayınlanıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top