Hesabım
    Kate Winslet'lı Polisiye ‘Mare of Easttown’dan Fragman!

    HBO'dan yeni cinayet gizemi dizisi geliyor

    Kate Winslet, HBO'nun çarşamba günü yayınlanan yeni "Mare of Easttown" fragmanında küçük bir kasaba cinayetini çözme konusunda kararlı bir dedektif olarak karşımıza çıktı. Showrunner Brad Inglesby tarafından yaratılan, yazılan ve yürütücü yapımcılığı üstlenen mini dizide, Pennsylvania'dan bir dedektif olan Mare Sheehan rolünde Winslet yer alıyor.

    Hikaye, karakterin yerel bir cinayeti çözme girişiminin etrafında dönerken, aynı zamanda etrafında hızla dağılan kendi kişisel hayatını da dengelemeye çalışıyor. Oyuncuya, Mare'nin en iyi arkadaşını oynayan yıldız Julianne Nicholson ve Mare'nin suçu çözmesine yardım etmekle görevlendirilmiş bir ilçe dedektifi rolünü üstlenen Evan Peters eşlik ediyor.

    İki dedektif, soruşturma süresince kafa kafaya verir. Bir cinayeti çözmek yeterince zor değilmiş gibi, Mare’nin hayatı, ilgilendiği annesi (Jean Smart) ve güçlü kızının (Angourie Rice) istenmeyen görüşleri yüzünden daha da karmaşık hale gelir. "Mare of Easttown"a dahil olan diğer oyuncular arasında Cailee Spaeny, Guy Pearce, David Denman, John Douglas Thompson, Sosie Bacon, Patrick Murney, James McArdle, Joe Tippett, Neal HuffPhyllis Somerville ve Drew Scheid yer alıyor.

    Dizi 2019'da çekime başladı, ancak COVID-19 salgını 2020'nin başlarında ABD'deki birçok işi durdurduğunda prodüksiyon ertelenmek zorunda kaldı. Çekimler daha sonra tamamlandı. Dizi, Philadelphia'nın çeşitli bölgeleri de dahil olmak üzere Pennsylvania banliyölerinde çekildi. Craig Zobel, Gavin O'Connor, Gordon Gray, Paul Lee, Mark Roybal ve Kate Winslet gibi diğer yönetici yapımcılarla birlikte şovun yönetmeni ve yönetici yapımcısı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top