Hesabım
    Minnie Driver, ‘Modern Love’ın İkinci Sezonuna Dahil Oldu

    Osca adayı oyuncu, yeni projesini buldu..

    Mark Williams

    Minnie Driver, Amazon dizisi “Modern Love”ın yaklaşan ikinci sezonunda yer aldı. Driver'ın karakterinin, epizodik antoloji dizisindeki detayları gizli tutuluyor. İkinci sezon için henüz başka hiçbir yeni yıldız onaylanmadı. İlk sezonda yer alan oyunculardan bazıları Anne Hathaway, Tina Fey, Andy GarciaDev Patel ve Catherine Keener'dı. Dizi, tüm karmaşık ve güzel formlarıyla aşkın keşfi olarak tanımlanıyor.

    Dizinin her bağımsız bölümü, dayandığı New York Times köşesindeki en popüler hikayelerden bazılarına dayanıyor. Driver, kariyeri boyunca birçok kez televizyonda çalıştı. En son NBC’nin “Will & Grace”i yeniden canlandırmasında rol aldı ve ABC'nin tek kameralı komedisi “Speechless”ı yönetti. Ayrıca, 2008'de Altın Küre adaylığı kazandığı FX dizisi “The Riches”te rol aldı.

    Driver, aynı zamanda Oscar adaylığı bulunan ünlü bir sinema oyuncusu. Adaylığını, Good Will Hunting filmindeki performansıyla, yardımcı kadın oyuncu dalında kazandı. Diğer sinema rolleri arasında “Grosse Pointe Blank”, “Circle of Friends”, “Big Night”, “Sleepers” ve “The Governess” bulunuyor. Bu yılın ilerleyen aylarında Sony'nin müzikal "Cinderella" yorumunda yer alacak.

    John Carney, "Modern Love"ın baş yapımcısı ve dizi sorumlusu. Todd Hoffman, Trish Hofmann ve Anthony Bregman, The New York Times'tan Sam Dolnick ve Choire Sicha'yla birlikte ikinci sezonda yönetici yapımcı olarak görev yaparken, Sean Fogel baş yapımcılığı üstleniyor. “Modern Love” sütununun editörü Daniel Jones, danışman yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin prodüksiyonunu Amazon Studios, Storied Media Group, Likely Story ve The New York Times üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top