Hesabım
    CBS Komedisi "Mom", Sekizinci Sezonuyla Sona Erecek

    Dizi, Anna Farris'i kaybetmesinden sonra iptal kararı aldı.

    Mom” bu yıl yayınlanacak sekizinci sezonun ardından CBS'teki çalışmasını bitirecek. Bu haber, şu anda 6 Mayıs'ta yapılması planlanan sezon finalinin artık dizi finali olarak sunulacağı anlamına geliyor. Dizi, 2019'un başlarında 7. ve 8. Sezonlar için yenilenmişti. Dizinin başrolü Anna Farris'in sekizinci sezon öncesinde çoklu kameralı sitcom'dan ayrılmasının ardından final kararı da kaçınılmaz oldu.

    Yönetici yapımcılar Chuck Lorre, Gemma Baker ve Nick Bakay, “Son sekiz yıldır, bu harika karakterleri hayata geçirmekten büyük onur duyuyoruz, mücadelelerini ve zaferlerini her hafta milyonlarca izleyiciyle paylaşıyoruz. Başından beri, bir kanal komedi dizisinde nadiren tasvir edilen alkolizm ve bağımlılıktan kurtulma hakkında hikayeler anlatmaya başladık. Sahne 20'deki kaset gecesinde canlı izleyicilerin duygusal tepkileri ya da Beyaz Saray'daki opioid kriziyle ilgili tartışmalar ya da sosyal medyada almaya devam ettiğimiz kişisel hikayelerle büyük gurur duyuyoruz. "Mom"ın pek çok yaşamı olumlu etkilediğini bilmek harika. Parlak oyuncu kadromuza ve konuk yıldızlarımıza, harika yazarlarımıza ve harika ekibimize bizimle bu yolculuğa çıktıkları için sonsuza kadar minnettarız." dedi.

    Dizinin başlangıçta Allison Janney ve Farris'in yanı sıra Jaime Pressly, Mimi Kennedy, Beth HallKristen Johnston ve William Fichtner'ın da bulunduğu bir kadrosu vardı. Her şey, yeni ayık, bekar bir anne olan ve iki çocuk büyüten, eleştirel, yabancılaşmış annesi Bonnie (Janney) ile yeniden bir araya gelen Christy (Faris) üzerinden başladı. Janney, gösteride geçirdiği süre için Altın Küre ödülünün yanı sıra, beş adaylık arasından iki Emmy Ödülü kazandı.

    CBS Entertainment başkanı Kelly Kahl, "Prömiyerinden bu yana, "Mom", ağır ama aynı zamanda ilişkilendirilebilir konuları hassas bir şekilde ele alarak insanların hayatlarına dokundu. "Mom", bir komedinin ne olabileceğini yeniden tanımladı ve bu harika dizinin yuvası olmaktan gurur duyuyoruz. Chuck Lorre'ye ve Gemma Baker ve Nick Bakay'ın yönettiği olağanüstü yaratıcı prodüksiyon ekibine ve Allison Janney liderliğindeki inanılmaz yetenekli oyuncu kadrosuna derinden minnettarız." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top