Hesabım
    Apple TV'nin Stephen King Uyarlaması ‘Lisey’s Story’e İlk Bakış

    Dizi, ne zaman prömiyer yapacak?

    Apple TV’nin Stephen King uyarlaması  Lisey's Story, bu yaz prömiyerini yapacak. Geçtiğimiz yıl yayında olması beklenen dizi, pandemi nedeniyle yaşanan gecikmeler nedeniyle bu yıla sarkmıştı. Haber, yayıncının cuma günü yayınlanan Television Critics Association kış basın gününde geldi. Burada, Apple TV Plus, “Lisey's Story”nin ilk görüntüleri de dahil olmak üzere geri dönen ve yepyeni dizileri için de kısa bir tanıtım yaptı.

    Sekiz bölümlük mini dizi tamamen King tarafından yazıldı ve yürütücü yapımcılığı J. J. Abrams ve Bad Robot şirketi üstleniyor. King, panel sırasında “'Lisey's Story benim için çok şey ifade ediyor çünkü en çok sevdiğim hikaye. Aşk, evlilik ve yaratıcı dürtü hakkında bir hikaye ve aynı zamanda içinde harika bir kötü adam var. Benim fikrim olabildiğince eksiksiz olmak ve bu kesinlikle bir tutku projesi." dedi.

    "Lisey's Story"yi son duyduğumuzdan bu yana epey zaman geçti. Geçen yılın haziran ayında yönetmen Pablo Larraín, küresel salgın nedeniyle yaşanan gecikmelerin ardından projeyi bitirip bitiremeyeceğinden şüphe ettiğini söyledi. Daha sonra, bu sonbaharda prömiyer yapması beklenen Prenses Diana filmi “Spencer”ı çekti. Bu, "Lisey's Story"yi gizlice bitirmek için zaman bulduğu anlamına mı geliyor? Yoksa onun için projenin geri kalanını başka biri mi yönetti? Ne yazık ki, panel sırasında bununla ilgili hiçbir haber yoktu, ancak daha sonra projede birden fazla yönetmen olduğunu öğrenirsek sürpriz olmaz.

    Her halükarda, "Lisey's Story", 2021'ın en çok beklenen TV şovlarından biri. Pablo Larrain ve Stephen King ortaklığı kağıt üzerinde fazlasıyla heyecan verici. Neruda, El ClubNo ve Jackie gibi filmlerin yönetmeni olan Larrain, şiirsel ve vizyoner yönetmenliğiyle izleyicileri etkilemiş durumda. Bir korku hikayesinde onun yeteneklerini ilk defa izleyeceğiz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top