Hesabım
    'Modern Love'ın İkinci Sezon Kadrosuna Yıldız Yağmuru

    Dizinin yeni sezonuna önemli isimler dahil oldu..

    Game of Thrones'un yıldızı Kit Harrington, Judas and the Black Messiah'la çıkış yapan Dominique Fishback ve geçen yıl The Irishman'de izlediğimiz başarılı oyuncu Anna Paquin de dahil olmak üzere iki düzineden fazla oyuncu Amazon'un Modern Love antolojisinin kadrosuna katıldı. Aynı adı taşıyan New York Times makalesine dayanan Modern Love'ın ikinci sezonu bu yılın sonlarında Amazon Prime Vide'da yayınlanacak.

    Sezonun oyuncu kadrosunda ayrıca Gbenga Akinnagbe, Susan Blackwell, Lucy Boynton, Tom Burke, Zoe Chao, Maria Dizzia, Minnie Driver, Grace Edwards, Kathryn Gallagher, Garrett Hedlund, Telci Huynh, Nikki M. James, Aparna Nancherla, Larry Owens, Zane Pais, Isaac Powell, Ben Rappaport, Milan Ray, Jack Reynor, Miranda Richardson, Marquis Rodriguez, James Scully, Zuzanna Szadkowski, Lulu WilsonDon Wycherley ve Jeena Yi yer alıyor.

    Showrunner John Carney; "Bu dizinin ikinci sezonunu hayata geçirdiğimiz ve en önemli olan şeylere gerçekten ışık tutma fırsatı vereceğimiz için çok heyecanlıyız. Mevcut dünyamızda bu kadar çok belirsizlikle, bu hikayeler her yerdeki insanlara gerçeği ve sevgiyi getiriyor ve bunu gerçekleştirmenin bir parçası olduğum için çok minnettarım."  dedi.

    İkinci sezonun yönetmenleri arasında Carney, John Crowley (Brooklyn), Marta Cunningham (Insecure), Celine Held ve Logan George ikilisi, Jesse Peretz (Girls) ve Modern Times için yazdığı aşk makalesi uyarlanan bir bölümün yönetmenliğini yapan Andrew Rannells (Black Monday) yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top