Hesabım
    HBO, ‘Scenes from a Marriage’dan İlk Görselleri Paylaştı

    HBO, gelecek sezon videosunda diziye de yer verdi..

    HBO, başrollerini Oscar Isaac ve Jessica Chastain'in paylaştığı, merakla beklenen “Scenes from a Marriage” yeniden çekiminin ilk görsellerini yayınladı. Başlangıçta Ingmar Bergman tarafından yazılan ve yönetilen 1973 yapımı mini dizide Liv Ullmann ve Erland Josephson, evlilikleri dağılmadan uzlaşmaya ve çalkantılı hayatlarını çözmeye çalışan bir çifti canlandırıyor ve dizi, bu çiftin yaşadıklarını konu alıyor. 

    Yeni mini dizi, en son, beş sezon boyunca Sarah Treem'le birlikte yarattığı “The Affair”de uyumsuz bir evliliği inceleyen Hagai Levi tarafından yaratıldı, yazıldı ve yönetildi. Proje, J.C. Chandor’un 2014 yapımı "A Most Violent Year" filminde birlikte oynayan Chastain ve Isaac için bir yeniden buluşma anlamına geliyor. Bergman’ın İsveç orijinali, altı bölüm yerine, 1974’te, Amerika’da yayınlanmak üzere üç saatlik bir filme dönüştürüldü. Bergman, hikayeyi, 1965'ten 1970'e kadar evli olduğu ve ilham perisi olan Ullmann ile olan uzun süreli ilişkisi de dahil olmak üzere kendi deneyimlerinden yola çıkarak oluşturdu.

    Isaac, en son 2015 yılında "Show Me a Hero" adlı mini dizide HBO ile birlikte çalıştı ve ona Altın Küre ödülü kazandırdı. Gelecek projeleri arasında Denis Villeneuve’nin "Dune" yeniden çevrimi ve Paul Schrader’ın "The Card Counter" filmindeki roller yer alıyor. Bu arada Chastain, zamanlama çakışmaları nedeniyle çalışmayı bıraktığı bildirilen projede Michelle Williams'ın yerini aldı. Chastain, bu projeyle birlikte Searchlight’ın “The Eyes of Tammy Faye” filminde yönetmen Michael Showalter için televizyon yapımcısı Tammy Faye Bakker'ı canlandıran bir filmde görülecek.

    "Westworld", "Big Little Lies", "True Detective" ve "The Leftovers" gibi ikonik dizilerin yapımından sorumlu eski HBO drama başkanı, kıdemli televizyon yöneticisi Michael Ellenberg, yeni "Scenes From a Marriage"ın yönetici yapımcılığını üstleniyor. Media Res, Amy Herzog, Lars Blomgren, Daniel Bergman ve Blair Breard da yönetici yapımcılığı üstlenecek. Hagai Levi kısa süre önce İsrail-Amerikan HBO mini dizisi “Our Boys”u ortak yarattı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top