Hesabım
    ‘Younger’ın Final Sezonu Paramount Plus'ta Yayınlanacak

    Romantik komedinin final sezonu ilk olarak Paramount Plus'ta yer alacak..

    Başrollerini Sutton Foster ve Hilary Duff'ın paylaştığı Darren Star dizisi “Younger”ın yedinci ve son sezonu, bu yılın sonlarında TV Land'de yayınlanmadan önce ilk olarak Paramount Plus'ta yer alacak. ViacomCBS, çarşamba günü yaptığı büyük yayın sunumunda haberi duyurdu. 12 bölüm uzunluğundaki son sezonun henüz kesinleşmiş bir prömiyer tarihi yok.

    Popüler dizileri yeni yayıncıya gönderme hareketi, ViacomCBS'in 4 Mart'ta resmileşecek olan CBS All Access'ten yeniden markalaşan Paramount Plus'a geçişinin bir lansmanı olarak kullanılacak. Paramount Plus, SVOD haklarını ise yalnızca, daha önce “Younger” serisi arşivinin barındıran Hulu ile paylaşacak ve dizi daha sonra TV Land'de yayınlanacak.

    MTV Entertainment adına yapılan açıklamada "Younger ile Darren Star bunu bir kez daha başardı ve daha fazlasını isteyen milyonlarca hayranı yakalayan bir nesil tanımlayıcı seri yarattı. Bunu Paramount Plus'taki son sezonda sunacağımız için heyecanlıyız." ifedelerine yer verildi. "Sex and the City"nin de yaratıcısı olan Star, geçtiğimiz temmuz ayında şirketle genel bir prodüksiyon anlaşması imzaladı.

    Star, son dönemde bir diziyle daha adından söz ettirmeyi başardı. Netflix için bu yıl Altın Küre'ye iki kez aday gösterilen ve ikinci sezon prodüksiyonuna başlamak üzere olan "Emily in Paris" oldukça büyük ses getirdi. “Younger”, Darren Star ve Darren Star Productions tarafından yaratıldı, yazıldı ve yürütücü yapımcılığı üstleniliyor. JAX Media'dan Tony Hernandez  baş yapımcı. MTV Entertainment Studios da prodüksiyona katkı veriyor. Dottie Zicklin, Eric Zicklin ve Alison Brown, dizinin baş yapımcıları ve yazarları olarak görev yapıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top