Hesabım
    BluTV Komedisi "Acans"ın Tanıtım Videosu Yayında!

    Dizinin prömiyer tarihi de açıklandı..

    Yakın zamanda yeni yerli projelerini tanıtan içerik platformu BluTV, bunların iddialılarından olan Acans'ın ilk tanıtım videosunu paylaştı ve prömiyer tarihini duyurdu. Başrollerini, Bülent Emrah ParlakAlgı Eke ve Derya Alabora’nın paylaştığı ‘Acans’, 11 Mart Perşembe günü prömiyerini yapacak. Reklam dünyasının iç yüzünü komik bir dille anlatırken beyaz yakalıların da günlük hayatlarına dair komik ve eğlenceli anlar bulabileceği ‘Acans'ın ilk fragmanı da yayında.

    Geçtiğimiz ay duyurusu yapılan ve yayın tarihi de yakın olan BluTV’nin yeni özel yapım komedi dizisi ‘Acans’ın yayınlanan ilk fragmanında, ajansta yaşanan absürt anlar gözler önüne serilirken, izleyicileri ajansın ilginç karakterleriyle tanıştırıyor.

    Kafası bir hayli karışık ajans başkanı, her biri nevi şahsına münhasır çalışanları ile her bölüm kaprisli müşteriler, problemli ünlüler ve gündelik krizlerle uğraşmak zorunda olan bir reklam ajansının komik hikayesinin anlatıldığı ‘Acans’ın bölümlerine birçok ünlü isim de konuk oluyor. Ali İhsan Varol ve Mansur Ark'ın yer aldığı ilk fragman, diziye konuk olacak diğer sürpriz isimlere dair merakı da artırıyor.

    Kadroda ayrıca, Birkan AkyolCan Sertaç Adalıer ve Melisa Berberoğlu gibi isimler yer alıyor. ‘Acans’ın senaryosu Ayberk Çınar’ın kaleminden çıkarken, dizinin yönetmen koltuğunda Ali Yorgancıoğlu ve Can Yücel oturuyor. Renkli atmosferi ve izleyiciye kahkaha attıracak hikayesiyle ‘Acans’, 11 Mart Perşembe günü sadece BluTV’de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top