Hesabım
    Dakota Fanning, "The First Lady" Dizisinde Susan Ford'u Oynayacak

    Dizinin geniş kadrosuna bir yıldız daha eklendi..

    Getty Images

    Dakota Fanning'in, Showtime antoloji dizisi “The First Lady”de Susan Ford'u oynamak için anlaşma imzaladığı öğrenildi. Susan, dizide sırasıyla Michelle Pfeiffer ve Aaron Eckhart'ın oynayacağı Betty Ford ve Başkan Gerald Ford'un tek kızı olarak yer alacak. Susan, babasının Beyaz Saray'da olduğu dönemde bir gençti ve ailesine sık sık ilerici fikirler getirdiği söyleniyordu.

    "The First Lady" filminde ayrıca, Michelle Obama rolünde Viola Davis, Eleanor Roosevelt rolünde Gillian Anderson ve Barack Obama rolünde O-T Fagbenle yer alacak. Dizi, Beyaz Saray'ın kalbindeki kadınların merceğinden Amerikan liderliğinin yeni bir yorumlanması olarak tanımlanıyor. Fanning, altı bölümde görünen düzenli bir rolde olacak. Bu rol, onu 2001 yapımı “I Am Sam” filminde rol aldığı Pfeiffer ile yeniden bir araya getiriyor. Filmdeki performansı, ona Screen Actors Guild Award adaylığını kazandırdı ve onu ödül için aday gösterilen en genç (7 yaş) kişi yaptı.

    Fanning, son olarak TNT dizisi “The Alienist”te görüldü. Filmleri arasında “Once Upon a Time… in Hollywood”, “War of the Worlds”, “Uptown Girls”, “Man on Fire”, “Twilight” serisi ve “Please Stand By” sayılabilir. "The First Lady", Aaron Cooley tarafından yazıldı ve yürütücü yapımcılığı üstlenildi.

    Viola Davis ayrıca, JuVee Productions'tan Julius Tennon ve Andrew Wang'la birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Welle Entertainment'dan Cathy Schulman, Gaspin Media aracılığıyla Jeff Gaspin ve LINK Entertainment'tan Brad Kaplan'la birlikte prodüksiyon yapıyor. Susanne Bier, yönetmen olarak dizide yr alacak ve yönetici yapımcılık yapacak. Showtime ve Lionsgate Television yapımcılığı üstlenen stüdyolar olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top