Hesabım
    BluTV, Mart Ayı İçeriklerini Duyurdu!

    Mart ayında BluTV'de neler var?

    Türkiye’nin önemli dijital platformlarından BluTV, mart ayında yine iddalı bir programla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ‘Acans’, ‘Doğu’ ve ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ gibi özel ve yerli yapımlarının yanı sıra, yurt dışında çok beğenilen ‘Killing Eve’, ‘Condor’, ‘Gossip Girl’, ‘The Young Sheldon’ gibi yabancı diziler bu ay BluTV’deki yerini alacak. Bununla beraber, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Fantastic Mr. Fox’, ‘JFK’, ‘Kiss Kiss Bang Bang’ ve ‘Once Upon A Time In America’ gibi ödüllü filmler de katalogdaki yerini alacak.

    Et ve mangal üzerine kıyasıya bir mücadelenin ortaya konulacağı ‘Gürkan Şef ile Ateş Oyunları’ 6 Mart’ta, reklam dünyasının kapılarının aralanacağı; başrollerinde Bülent Emrah ParlakAlgı Eke ve Derya Alabora’nın buluştuğu ‘Acans’ 11 Mart’ta, başarılı komedyen Doğu Demirkol’un hem yönetmenliğini hem başrolünü üstlendiği 'Doğu' ise mart ayı içerisinde yayında olacak.

    Mart ayında ayrıca başrollerini Sandra Oh ve Jodie Comer’in paylaştığı, biri casus, diğeri katil olan iki güçlü kadın arasındaki aksiyon dolu kovalamacayı anlatan ‘Killing Eve’in 2. ve 3. sezonları izleyicilerle buluşacak. Politik gerilim dizisi ‘Condor’ da izleyiciyle buluşacak bir diğer yapım olacak. Altı sezon süren fenomen gençlik dizisi Gossip Girl, ikonik karakterleri ve New York manzaralarıyla seyirciyi ışıltılı bir dünyanın içine çekerken komedi dizisi The Big Bang Theory’nin baş karakteri Sheldon’ın küçüklüğünü ve gençliğini anlatan eğlenceli dizi ‘The Young Sheldon’ ise izleyicilerde tatlı bir tebessüm yaratacak.

    Dizilerin yanı sıra, ödüllü yapımlar da mart ayında BluTV'de olacak. Efsanevi grup Queen’in solisti, Freddy Mercury’nin hayatını anlatan ‘Bohemian Rhapsody’, Wes Anderson’ın ilk stop-motion animasyon filmi ‘Fantastic Mr. Fox’, usta yönetmen Oliver Stone’un yönetmenliğini üstlendiği gerilim filmi ‘JFK’ ve başrollerinde Robert Downey Jr. ile Val Kilmer’ı bir araya getiren kara komedi- aksiyon filmi ‘Kiss Kiss Bang Bang’ bu seçkide öne çıkan yapımlar arasında yer alıyor.

    BluTV'nin mart ayında yayına sokacağı en önemli filmse, Sergio Leone’nin klasikleşmiş filmi ‘Once Upon A Time In America' olacak. Robert De Niro ve James Woods gibi usta isimlerin başrolü paylaştığı ‘Once Upon A Time In America’ birlikte büyüyen bir grup gencin gangster dünyasına girişini ve Amerikan rüyasını gerçekleştirmesini konu alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top