Hesabım
    WandaVision"ın Yönetmeni, Final Teorisi Üretenlerin Hayal Kırıklığına Uğrayacağını Söylüyor

    Matt Shakman, WandaVision'ın final bölümüyle ilgili açıklama yaptı.

    WandaVision dizisi yarın 9. bölümüyle finalini yapmaya hazırlanıyor. Scarlet Witch ve Vision hayranları büyük bir heyecanla yarını bekliyor. WandaVision'ın ilk bölümünde Marvel hayranları sakin bir şekilde hareketliliğin başlamasını beklerken 8. bölüme kadar yaşanan olaylar nedeniyle birçok teoriyi ele almaktan vazgeçmediler. Yönetmen Matt Shakman, bu teoriler hakkında konuştu. Söylediklerine göre teorilerden birinin gerçekleşmesini bekleyen hayranlar, hayal kırıklığına uğrayabilir. (Spoiler içerir.)

    Matt Shakman, WandaVision final bölümüyle ilgili şu sözleri sarf etti: "Umarım bu yolculuğun onları tatmin ettiğini düşünürler. Biliyorum ki birçok teori etrafta geziniyor. Şüphesiz ki bu teoriler yüzünden hayal kırıklığına uğrayacak olan birçok insan olacak. Ama hep söylediğimiz gibi bu hikaye Wanda'nın acısıyla başa çıkma yöntemiyle ve kayıplarını kabul etmeyi öğrenmesiyle ilgili. Umarım insanlar finali şaşırtıcı bulmalarının yanı sıra tatmin edici bulurlar ve tüm bu süre boyunca izledikleri hikayenin bununla aynı olduğunu anlarlar."

    Marvel Sinematik Evreni'nin 3. evresinde Wanda, önce kardeşi Pietro Maximoff'u kaybetmiş ve bunun acısıyla yaşamak zorunda kalmıştı. Bu sırada organik bir robot olan Vision ile yakınlaşmış, ancak onu da Thanos'a verdikleri savaşın sonucunda kaybetmişti. WandaVision dizisinde Wanda'nın gerçek güçleri ortaya çıktı. Wanda, güçleri sayesinde kendine sahte bir kasaba yarattı ve bu kasabada küçük yaşlardan beri izlediği dizileri yeniden canlandırdı. Böylelikle Wanda ilk kez Scarlet Witch'e dönüşmüş ve kendini keşfetmeye başlamış oldu. Ancak dizi bununla kalmadı, karşımıza büyük bir kötü kahraman çıkardı. Dizinin final bölümünde de kötü cadımız Agatha ile bir boss fight olabilir gibi görünüyor.

    WandaVision'ın oyuncu kadrosunda Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kathryn Hahn, Teyonah Parris, Kat DenningsEvan Peters gibi yıldız isimler yer alıyor. 9 bölümden oluşan dizinin finali, yarın Disney+ üzerinden izleyici karşısında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top