Hesabım
    Sarah Niles, Apple Komedisi ‘Ted Lasso’nun İkinci Sezon Kadrosunda!

    Ödüllü komedi dizisi yeni oyuncusunu buldu.

    Sarah Niles, Apple dizisi "Ted Lasso"nun ikinci sezon kadrosuna katıldı. Niles, AFC Richmond ile çalışmaya getirilen spor psikoloğu Sharon'ı canlandıracak. Popüler dizinin ikinci sezonu şu anda yapım aşamasında ve Apple şimdiden üçüncü bir sezon siparişi verdi. Niles, kısa süre önce, yaratıcılar Harry Bradbeer ve Ed Whitmore'dan gelen mini dizi "Viewpoint" dizisinin çekimlerini tamamladı.

    Niles, son zamanlarda "I May Destroy You", "Trying", "Dracula" ve "Catastrophe" yapımlarında yer aldı. National Theatre'ın "Three Sisters" oyununda rol aldığı tiyatro çalışmaları ve Royal Court, Old Vic ve Bush Theatre prodüksiyonlarıyla da tanınıyor. “Ted Lasso”nun yıldızı Jason Sudeikis, dizideki rolüyle geçtiğimiz pazar günü ilk Altın Küre Ödülü'nü kazandı. Ayrıca; Screen Actors Guild, Writers Guild ve Critics Choice Ödülleri için aday gösterildi.

    Dizide ayrıca, Hannah Waddingham, Brendan Hunt, Jeremy Swift, Juno Temple, Brett Goldstein, Phil Dunster ve Nick Mohammed gibi isimler yer alıyor. Kansas'tan küçük çaplı bir kolej futbolu koçu olan Sudeikis, futbol koçluğu konusunda hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen İngiltere'de profesyonel bir futbol takımına koçluk yapması için işe alnır ve olaylar başlar.

    Sudeikis, başrol oynamanın yanı sıra, Warner Bros. Television ve Universal Television'la birlikte Doozer Productions adına, Bill Lawrence'la birlikte yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor. Dizi, Sudeikis, Lawrence, Joe Kelly ve Brendan Hunt tarafından geliştirildi ve NBC Sports'ta daha önce var olan program formatı ve karakterlere dayanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top