Hesabım
    Netflix'ten Yeni Bir "Stephen King" Uyarlaması Geliyor

    Dizinin arkasandaki ekipte Spielberg de var..

    The Duffer Brothers'ın popüler bilim kurgu dizisi “Stranger Things” bölümlerinde, Steven Spielberg'den birçok projeye saygı duruşunda bulunduğunu gördük ve sonunda Spielberg'in Amblin Television ve Paramount Television Studios şirketleri, başarılı ikiliyle Stephen King'in “The Talisman” uyarlaması için güçlerini birleştirdiler. Bu güç, Netflix için bir araya geliyor ve proje şimdiden rüya sınıfına yükseliyor.

    The Hollywood Reporter'ın haberine göre, Stephen King ve Peter Straub, romanın bir dizi uyarlaması için bir araya geldi ve Curtis Gwinn'i yazmak, showrunner olmak ve yönetici yapımcılığı üstlenmekle görevlendirdi. Haber, anlaşmaların hala müzakere aşamasında olduğunu ve ne zaman çekmeye / yayınlamaya başlayacaklarını belirtecek kadar belli olmadığını bildiriyor.

    Spielberg, bu yeni Netflix dizisinden önce romanın bir film versiyonunu yapmaya çalışıyordu. Makalede, Steven Spielberg'in romanın haklarını yayımlanmadan iki yıl önce 1982'de güvence altına aldığı ve uzun zamandır devam eden bir sinema filmi uyarlaması yapmaya çalıştığı belirtiliyor. "The Talisman", ölmekte olan annesini kurtarmak için yola çıkan 12 yaşındaki Jack Sawyer'a odaklanıyor. Jack, annesini ve dünyayı kurtarabilecek güçlü bir kalıntı olan "Tılsım"ı arıyor. Yolculuğu sırasında, Amerika ve Bölgeler adlı fantezi dünyası olmak üzere iki gerçekliği aşması gerekiyor.

    Duffer Brothers'ın bir zamanlar Warner Bros’un, çocukların ve doğaüstü olayların yer aldığı başka bir popüler Stephen King hikayesi olan “It”i yönetmek istediğini biliyoruz ama bu proje başka ellerde hayat buldu. Kardeş ikili, şu anda Netflix'in en popüler işlerinden biri olan Stranger Things'in dördüncü sezonuyla meşgul durumda. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top