Hesabım
    Netflix Dizisi "Lost Ollie"nin Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı!

    Animasyon, live-action karışımı diziye 6 yeni isim katıldı..

    Comingsoon

    Netflix, animasyon-canlı aksiyon karışımı mini dizisi “Lost Ollie” için yıldızlardan oluşan bir oyuncu kadrosu belirledi. Mary J. Blige, Gina Rodriguez, Jake Johnson, Tim Blake Nelson, Kesler Talbot ve Jonathan Groff dört bölümlük dizide büyük rollerde yer aldı. Dizi, William Joyce'un "Ollie’s Oddyssey" kitabından uyarlandı. 

    Lost Ollie, çaresizce sahibi ve aynı zamanda en yakın arkadaşı olan küçük çocuğu arayan kayıp bir oyuncağın hikayesini konu ediyor.

    Groff, tuhaflıklar ve uçlarla dolu, birbirine dikilmiş el yapımı oyuncak bir tavşan olan Ollie'yi seslendirecek. Ollie altın kalpli saf bir ruha sahiptir ve arkadaş edinme şansını asla mahvetmez. O zamandan beri Billy (Talbot) ile en iyi arkadaştı, ta ki bir gün eve dönüşte bir satış mağazasına girene kadar. Sık sık bilinmeyenden korkmasına rağmen, Ollie cesur bir tavır takınır ve kaybettiği en iyi arkadaşı Billy'yi bulmak için yola koyulur ve yol boyunca ona yardım etmek için diğer oyuncaklarla buluşur.

    Groff, “Frozen” film serisindeki Kristoff seslendirmesiyle tanınıyor. Ayrıca, Netflix dizisi “Mindhunter”da rol aldı. İkonik müzikal Hamilton'ın Disney Plus sürümünde Kral George rolünü oynadı. Blige, diğer oyuncaklardan birbirine dikilmiş yırtık pırtık bir oyuncak ayı olan Rosy'yi seslendirecek. Rosy, ilham verici bir özgüvenle son derece tutkulu olan korkusuz bir savaşçıdır. Ollie ilk başta emin olmasa da, yolculuklarında onlara katılırken önemli bir müttefik olur. Müzik kariyerine ek olarak, Blige, daha önce popüler Netflix dizisi “The Umbrella Academy”nin ilk sezonunda yer aldı. Hali hazırda Starz draması “Power Book II: Ghost”ta rol alıyor. Ayrıca, en iyi yardımcı kadın oyuncu ve en iyi orijinal şarkı dalında Akademi Ödülleri'ne aday gösterildiği “Mudbound” adlı Netflix filminde rol aldı.

    Johnson, Billy'nin babasını oynayacak. Johnson, “New Girl” ve Oscar ödüllü “Spider-Man: Into the Spider-Verse” filmindeki başrolleriyle tanınıyor. Ayrıca, daha önce Netflix animasyon dizisi “Hoops”ta da seslendirme yaptı. Rodriguez, Momma'yı oynayacak. Rodriguez, The CW draması “Jane the Virgin”deki Altın Küre ödüllü rolüyle tanınıyor. Netflix animasyon programlarında “Big Mouth” ve “Carmen Sandiego”daki karakterleri seslendirdi ve ikincisinde baş karaktere ses verdi.

    Nelson, eski bir oyuncak ve daha da yaşlı bir ruh olan palyaço bebeği Zozo'yu seslendirecek. Zozo, iyi bir mizah anlayışına sahip gerçek bir beyefendi ve Ollie ile tanıştıktan ve hikayesini dinledikten sonra, Ollie'ye yolculuğunda yardım etmeyi kabul eder. Nelson, Coen Kardeşlerle “O Brother, Where Art Tho?” ve "The Ballad of Buster Scruggs" gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. Ayrıca, yakın zamanda popüler HBO dizisi “Watchmen”de rol aldı. Talbot, yaratıcılıkla dolup taşan genç bir çocuk olan Billy'yi oynayacak. Tüm maceralarında ona katılan sevgili annesinin yaptığı ev yapımı tavşan oyuncağı Ollie ile büyülü bir bağı paylaşıyor. Ollie kaybolduğunda, Billy onu bulmak için bir göreve çıkar.

    Shannon Tindle, “Lost Ollie”nin yaratıcısı ve baş yapımcısı. Peter Ramsey yönetecek ve yönetici yapımcılığı üstlenecek. Shawn Levy ve Josh Barry, 21 Laps Entertainment adına yönetici yapımcılardan biri olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top