Hesabım
    Lexi Underwood, "The First Lady" Dizisinde Malia Obama'yı Canlandıracak

    İddialı dizi, bu kez genç bir yeteneği kadrosuna kattı.

    Christian Högstedt/AP

    Variety'nin haberine göre, Lexi Underwood, Showtime antoloji dizisi “The First Lady”de Malia Obama'yı, tekrar eden bir rolde canlandıracak. Dizi, Beyaz Saray'ın kalbindeki kadınların merceğinden, Amerikan liderliğinin yeni bir yorumu olarak tanımlanıyor. Viola Davis, Michelle Obama'yı oynayacak, O.T. Fagbenle ise Başkan Barack Obama olarak görünecek.

    Obama'nın en büyük kızı Malia, ebeveynlerini sosyal olarak bilinçli kararlar almaya zorlayan, açık fikirli ve zeki bir karakter olarak tanımlanıyor. Underwood, Hulu mini dizisi “Little Fires Everywhere”deki Pearl rolüyle büyük beğeni topladı. Geçmişteki televizyon gösterileri arasında "Criminal Minds", "The Good Doctor", "Family Reunion" ve "Will vs. the Future" yer alıyor. Broadway'deki ilk çıkışını 11 yaşında “The Lion King"le yaptı.

    Underwood, "The First Lady"de bir başkan çocuğu rolüne giren en son genç aktris. Dakota Fanning geçtiğimiz günlerde kadroya dahil oldu. Yıldız oyuncu, Betty Ford ve Başkan Gerald Ford'un tek kızı Susan Ford olarak yer alacak. Betty Ford'u Michelle Pfeiffer, Gerald Ford'u ise Aaron Eckhart canlandıracak. Diğer oyuncular arasında, Eleanor Roosevelt rolünde ödüllü isim Gillian Anderson yer alıyor.

    "The First Lady", Aaron Cooley tarafından yazıldı. Cooley, aynı zamanda yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor. Viola Davis ayrıca JuVee Productions'tan Julius Tennon ve Andrew Wang'la birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Welle Entertainment'tan Cathy Schulman, Gaspin Media aracılığıyla Jeff Gaspin ve LINK Entertainment'tan Brad Kaplan'la birlikte prodüksiyonu üstleniyor. Susanne Bier, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak dizide bulunuyor. Showtime ve Lionsgate Television ise ortaklaşa olarak yapımı üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top