Hesabım
    Benedict Cumberbatch, "The Mandalorian"da General Thrawn'ı Oynasaydı Nasıl Olurdu?

    Hayranların General Thrawn için uygun gördüğü Benedict Cumberbatch, konu hakkında ne düşünüyor?

    Doctor Strange filmlerinin yıldız oyuncusu Benedict Cumberbatch, Collider'a röportaj verdi. Röportaj gündemlerinden biri, Star Wars hayranlarının Benedict Cumberbatch'i General Thrawn'a uygun bulmasıydı. Cumberbatch General Thrawn olmak üzere The Mandalorian'da rol almak isteyip istememesi hakkında yorumlarını paylaştı.

    Benedict Cumberbatch, Rachel Brosnahan ile birlikte başrolünü paylaştığı The Courier'ın tanıtımları için röportaj vermeye başladı. Collider ile olan konuşmasında, konu The Courier'ın dışına çıktı. Steve Weintraub, Cumberbatch'e insanların onu General Thrawn olarak görmek istediğini iletti. Cumberbatch ise karakterin sonunun Peter Cushing gibi olup olmadığını sordu. Bilindiği üzere Cushing, Darth Vader'ın komutanlarından Grand Moff Tarkin'e hayat veriyordu. Devamında muhabir, "Hayır, Thrawn mavidir. Çok havalı bir kötü kahraman. Mavi makyajın altında olacaksın. Merak ediyorum bununla ilgili bir şey duydun mu?" sözlerini sarf etti. 

    Cumberbatch, olumsuz cevabını şu sözlerle anlattı: "Benim için doğrudan bir hayır şu an için. Maviye dönüşmem mümkün değil. Yakın zamanda gökyüzü mavisine dönüştüm. Ciddi olmam gerekirse çocuklarımla geçirdiğim değerli bir vaktim var ve makyajla oturmak, maviye boyanmak, tekrar yapıp silmek gibi şeyler çok uzun zaman alır. Bunun için hayatımın doğru zamanında değilim." Böylelikle hayranların The Mandalorian konusundaki isteklerinin yerine gelmeyeceği resmileşmiş oldu.

    Benedict Cumberbatch'in gelecek projeleri arasında Doctor Strange In The Multiverse of Madness, Spider-Man: No Way Home, The Power of The Dog gibi yapımlar bulunuyor. General Thrawn, Kivu'raw'nuru'da doğan ve İmparatorluk için çalışan biriydi. Galaktik Cumhuriyet'in kuruluş dönemlerinde kirli roller üstlenmişti. Kırmızı gözleri ve mavi bir cildi olan Thrawn, dahi bir strateji uzmanıydı. Düşmanların kim olduğunu bildiği sürece yenemeyeceği kimsenin olmadığına inanıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top