Hesabım
    ‘Outlander’, Starz'dan 7. Sezon Onayı Aldı

    Tarihi drama, yedinci sezonuyla yola devam edecek..

    "Outlander", 7. Sezon için Starz'dan onay aldı. Haber, geçen yıl başlaması beklenen ancak salgın nedeniyle ertelenen ve şu anda yapım aşamasında bulunan altıncı sezon öncesinde gelmiş oldu. Popüler dizinin yedinci sezonu, Diana Gabaldon’un "Outlander" serisinin yedinci kitabı "An Echo in the Bone"dan uyarlanacak ve 12 bölümden oluşacak.

    Starz'ın orijinal programlama başkanı Christina Davis, "Starz, #TakeTheLead girişimimiz aracılığıyla farklı sesleri güçlendiren ve kamera önünde ve arkasında kadınları aydınlatan, cesur premium hikaye anlatımına yatırım yapmaya kararlı. Başarılı Outlander dizisi, güçlü bir kadın baş karakter ve harika bir hikaye anlatıcıları ekibi dahil olmak üzere girişimimizle ilgili her şeyi içeriyor. Devrim sırasında Claire ve Jamie'nin Amerika'daki maceralarını ve gelecek sezonda daha fazla zaman yolculuğunu takip etmeyi dört gözle bekliyoruz.” dedi.

    "Outlander"ın başrolünde, yedinci sezon için geri dönmeleri beklenen Caitriona Balfe, Sam HeughanSophie Skelton ve Richard Rankin rol alıyor. Heughan ve "Outlander"dan eski rol arkadaşı Graham McTavish, şu anda Starz belgesel dizisi "Men in Kilts: A Roadtrip with Sam and Graham"de de görülebilir. Dizi, miraslarını keşfederken ve İskoç olmanın ne anlama geldiğini anlamaya çalışırken İskoçya'ya bir yolculuğa çıkan çifti takip ediyor. 

    D. Moore, Matthew B. Roberts, Maril Davis, Toni Graphia, Andy Harries ve Jim Kohlberg yönetici yapımcı olarak, Roberts ise showrunner olarak görev yapıyor. Dizinin yapımcılığını Sony Pictures Television ile birlikte Tall Ship Productions, Left Bank Pictures ve Story Mining & Supply Company üstleniyor. Dizinin altıncı sezonu, bir erteleme gelmezse bu yıl bitmeden yayınlanabilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top