Hesabım
    Anthony Boyle, Apple'ın İkinci Dünya Savaşı Dizisinde Rol Alacak

    Yapımcılar arasında Oscar sahibi ünlü isimler var..

    Anthony BoyleSteven Spielberg ve Tom Hanks'ın imzasını taşıyan “Band of Brothers” / “The Pacific” serisinin devamı niteliğindeki, Apple’ın 2. Dünya Savaşı dizisi “Masters of the Air”da rol almak üzere anlaşmayı imzaladı. Boyle, daha önce isimleri duyurulan kadro üyeleri Callum Turner ve Austin Butler'a katılmış oldu. Donald L. Miller'in aynı adlı kitabından uyarlanan "Masters of the Air", II. Dünya Savaşı'nda savaşı Hitler'in eşiğine getiren Amerikalı bombardıman uçağı çocuklarının gerçek hikayesini anlatıyor.

    Boyle, Binbaşı Crosby olarak rol alacak. Oyuncu son olarak "The Plot Against America"​​nın HBO mini dizi uyarlamasında rol aldı. Ayrıca Olivier Ödülü kazandığı “Harry Potter and the Cursed Child” adlı oyunda canlandırdığı Scorpius Malfoy rolüyle de tanınıyor. Bu rolü şovun 2018'deki Broadway prodüksiyonunda yeniden canlandırdı.

    Boyle’un diğer TV çalışmaları arasında “Patrick Melrose”, “Derry Girls” ve “Ordeal by Innocence” sayılabilir. Film tarafında ise “Tolkien” ve “The Lost City of Z” gibi projelerde rol aldı. "Masters of the Air", "Band of Brothers"tan bildiğimiz John Orloff ve Graham Yost tarafından yazıldı. Spielberg, yönetici yapımcılığını Amblin Television aracılığıyla yapacak. Hanks, Gary Goetzman'la birlikte Playtone adı altında yönetici yapımcılığı üstlenecek. Amblin’den Darryl Frank ve Justin Falvey ve Playtone’dan Steven Shareshian ortak yapımcılar olarak görev yapıyor.

    Dizi, Tom Hanks'ın Apple'da yaptığı ilk II.Dünya Savaşı projesi olmayacak. Yayıncı daha önce Hanks'ın yazdığı, oynadığı ve Goetzman ve Playtone'la birlikte yapımcılığını üstlendiği deniz savaşı filmi “Greyhound”u yayınladı. Film, en iyi ses dalında Oscar adayı oldu. Spielberg, şu anda yine Amblin'in yapımcılığını üstlendiği Apple serisi “Amazing Stories” üzerinde çalışıyor, bir yandan da ertelenen West Side Story yeniden çevrimi için gün sayıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top