Hesabım
    Game of Thrones'un Yıldızı "Lena Headey"in Yeni Projesi Belli Oldu

    Headey, bu kez bir bilim-kurgu dizisiyle karşımıza çıkacak..

    Lena Headey, Zak Penn'den gelen Spectrum-AMC Networks dizisi “Beacon 23”de başrol oynayacak ve yapımcılığı üstlenecek. Dizi, bilim kurgu ve psikolojik gerilim türlerinin bir karışımı olarak tanımlanıyor. Hikaye, kendilerini bilinen evrenin sonunda, birbirine hapsolmuş bulduktan sonra kaderleri birbirine karışan iki kişiyi anlatıyor. Uzayın kenarında gergin bir irade savaşı yaşanır, işaretçi Halan, Aster'in (Headey) dost mu yoksa düşman mı olduğunu sorgulamaya başlar, çünkü gündemini gizleme yeteneği ve dürtüleri onu zorlu bir rakip haline getirebilir.

    Penn, “Lena Headey, televizyon tarihinin belirleyici performanslarından birini verdi ama daha öncesinde harika, çok yönlü bir oyuncu. Bu gösteriyi mümkün kılan tüm insanlara minnettarım, beklentilerimin ötesini sunmaya devam ediyorlar." dedi. Headey, en çok “Game of Thrones”un sekiz sezonunun tamamında korkunç Cersei Lannister'ı oynamasıyla tanınıyor. Bu rolü büyük beğeni topladı ve beş Emmy Ödülü adaylığı kazandırdı.

    Headey, daha önce Fox dizisi “Terminator: The Sarah Connor Chronicles”ta rol aldı. Headey’in uzun metrajlı filmleri arasında “300”, “Judge Dredd” ve “Pride and Prejudice and Zombies” bulunuyor. Spectrum Originals Başkanı Katherine Pope, "Aster'ı kimin oynayabileceğini düşünürken aklımızda tam olarak bir kişi vardı. Zak’ın karmaşık karakterine gücü, kırılganlığı ve parlaklığı kim getirebilirdi? Lena Headey'den başka kimse yok. Lena ve Zak önderliğinde bu heyecanlı yolculuğa çıkmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdık." dedi.

    "Beacon 23", Hugh Howey'nin aynı adlı kitabından uyarlandı. Spectrum'da dokuz aylık özel bir çalışmanın ardından, serinin AMC Networks platformlarında ikinci bir penceresi olacak. Penn, diziyi televizyon için geliştirdi ve yönetici yapımcı ve programcı olarak görev yapacak. Headey, Boat Rocker Studios'la ilk bakış anlaşması altında olan Peephole Productions markası altında yönetici yapımcılığı da üstlenecek. Seri, Spectrum Originals ve AMC Networks tarafından ortaklaşa hazırlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top