Hesabım
    Dianne Wiest, Taylor Sheridan Dizisi "Mayor of Kingstown"un Kadrosunda

    Dizinin kadrosunda, Oscar adayı oyuncular bulunuyor

    Dianne Wiest, Taylor Sheridan'ın Paramount Plus dizisi “Mayor of Kingstown”da Jeremy Renner'la birlikte başrolü paylaşacak. Dizi, büyüyen tek sektörün para alıkoyma işi olduğu Michigan, Kingstown'daki güç komisyoncusu McLusky ailesini takip ediyor. Sistematik ırkçılık, yolsuzluk ve eşitsizlik temalarını ele alan seri, ikisine de sahip olmayan bir kasabaya düzen ve adalet getirme girişimlerine bir bakış sunuyor.

    Wiest, Kingstown Kadınlar Hapishanesi'nde öğretmenlik yapan, McLusky aile reisi Miriam'ı canlandıracak. Oyuncu, hem “Hannah and Her Sisters”, hem de “Bullets Over Broadway” için iki kez Akademi Ödülü kazandı. Wiest ayrıca, ikinci film için Altın Küre de kazandı. Aynı zamanda, "Road to Avonlea" ve "In Treatment" daki rolleriyle iki kez Emmy ödülü elde etti. En son CBS komedi dizisi “Life in Pieces”ın yanı sıra Netflix filmi "I Care a Lot" ve HBO Max yapımı “Let Them All Talk”ta yer aldı. 

    "Mayor of Kingstown", geçen ay Paramount Plus'a taşınmadan önce Sheridan'ın hit dizisi "Yellowstone"la birlikte Paramount Network'te kuruldu. Sheridan, diziyi Hugh Dillon'la birlikte yarattı ve her ikisi de yönetici yapımcılığı üstlendi. Renner ve Antoine Fuqua, David Glasser, Ron Burkle, Bob Yari ve Michael Friedman'la birlikte yürütücü yapımcılar olacak.

    MTV Entertainment Studios, Sheridan’ın Bosque Ranch Productions şirketi ve 101 Studios, ortaklaşa prodüksiyonu üstlenecek. Sheridan, kısa süre önce, CBS All Access'ın Paramount Plus olarak yeniden markalanması öncesinde ViacomCBS ile olan genel anlaşmasını genişletti. Şu anda, anlaşma kapsamındaki çalışmalarda “Mayor of Kingstown” dışında bir “Yellowstone” prequel dizisi de dahil olmak üzere birden fazla projesi var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top