Hesabım
    Vera Farmiga, Apple'ın Felaket Dizisinde Başrol Oynayacak

    Dizinin odağında, Katrina Kasırgası sonrası yaşananlar olacak

    Vera Farmiga, Apple'ın “Five Days at Memorial” adlı felaket dizisinde başrol oynayacak. Dizi, aynı adlı Sheri Fink romanına dayanıyor. Dizi, Katrina Kasırgası karaya çıktıktan sonra New Orleans, Los Angeles'ta bir hastanede geçen ilk beş günü anlatacak. Sel suları yükseldiğinde, yıkım çöktüğünde ve ısı tırmandığında, yorgun bakıcılar, yıllarca onları rahatsız edecek ölüm kalım kararları vermeye zorlanacaklar.

    Vera Farmiga, Dr. Anna Pou rolünde oynayacak. Farmiga, "Up in the Air" filmindeki rolüyle Oscar ve Altın Küre'ye aday gösterildi ve "The Departed", "Godzilla: King of the Monsters" ve "Orphan" gibi diğer uzun metrajlı filmlerle tanınıyor. Ayrıca, yakında çıkacak olan The Sopranos filmi "The Many Saints of Newark"ta da yer alacak.

    TV tarafında, "When They See Us" ve "Bates Motel" gibi şovlarda rol aldı. Aralık ayında özel olarak Farmiga'nın Marvel Disney Plus serisi “Hawkeye”da yer alacağı bildirildi. John Ridley ve Carlton Cuse, yürütücü yapımcılar ve ortak göstericiler olarak hizmet etmenin yanı sıra “Five Days at Memorial”ın ortak yazarlığını yapacaklar.

    Kitabın yazarı Fink, hem Ridley hem de Cuse'la birlikte yapımcılık yapacak. Ridley ve Cuse'un her ikisinin de genel anlaşmalar altında olduğu ABC Signature prodüksiyonu üstlenecek. Farmiga, geçtiğimiz hafta açıklanan bir Apple serisindeki en yeni yüksek profilli oyuncu oldu. Perşembe günü erken saatlerde, Maya Rudolph'un yeni bir Apple komedi dizisinde oynayacağı duyurulmuştu, Lupita Nyong'o ve Natalie Portman ise aynı platform için “Lady in the Lake” dizisine katıldı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top