Hesabım
    Can Evrenol İmzalı "Çıplak"ın İkinci Sezonundan Poster!

    BluTV dizisinin ikinci sezonu için geri sayım başladı..

    Can Evrenol'un geçtiğimiz yıl BluTV'de yayınlanan ve ses getiren dizisi Çıplak'ın ikinci sezon hazırlıkları devam ediyor. Yakın bir tarihte, yine BluTV'de yayınlanacak olan dizinin resmi adı belli oldu ve ilk posteri yayınlandı. Diziyi Can Evrenol'la birlikte kaleme alan Merve Göntem posteri sosyal medya hesabından paylaştı ve "çok yakında" notunu düştü.

    İlk sezon, eskortluk yaparak para biriktiren ve amacı Galler'e taşınmak olan Eylül adındaki genç bir kadının hikayesini aktarmıştı. Oldukça ses getiren ve cesur bulunan dizi, başka tartışmalara da yol açmış ama genel anlamda beğeni toplamıştı. İkinci sezonun konusu hakkında henüz bilgi yok ama adının "Çıplak 2: Ölenle Ölünmez" olduğunu paylaşımla öğrendik.

    Dizinin yönetmen koltuğunda yine Can Evrenol oturuyor ve Evrenol, senaryoyu Merve Göntem'le birlikte yazdı. İkinci sezonun oyuncu kadrosunda Müge Bayramoğlu, Tero Emir, İpek Erdem, Bora Ecer, Selin Dumlugöl, Berçem Koç, Dila Yağcı, Murat Kılıç, Ezgi Çoşkun, Denizhan Akbaba, Feriha Eyüpoğlu ve Nilüfer Açıkalın bulunuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top