Hesabım
    'Mr. Mayor', NBC'den İkinci Sezon Onayı Aldı

    Yakın zamanda final yapan dizi yeni sezon onayını kaptı..

    Sayın Belediye Başkanı en az bir sezon daha ofiste kalıyor. NBC, Ted Danson liderliğindeki komediyi ikinci sezon için yeniledi ve ilk sezon gösterimleri için iyi reytingler aldığını açıkladı. Holly Hunter, Vella Lovell, Mike CabellonKyla Kenedy ve Bobby Moynihan'ın da rol aldığı dizi, yaratıcı Tina Fey ve Robert Carlock'la Universal Television'dan geliyor.

    NBCUniversal Entertainment and Streaming'de senaryolu dizilerin içerik başkanı olan Lisa Katz, "Ted Danson ve Holly Hunter'ın bu muhteşem topluluğa liderlik etmesi bir hayaldi. Tina Fey, Robert Carlock ve yetenekli oyuncu kadromuza ve ekibimize inanılmaz ilk sezon için çok teşekkür ederiz. İkinci sezonda daha fazla eğlence için heyecanlıyız." dedi.

    Mr. Mayor, şu anda NBC'nin sezonun en çok izlenen ikinci komedisi (Young Rock'ın arkasından). Bir haftalık gecikmeli görüntüleme ile 18-49 yetişkin aralığında, 4,46 milyon izleyici elde etti ve temel reklam demografisinde ortalama 0,8 puan aldı. Kanal, çıkışından bu yana iki artı ay içinde, dizinin ilk bölümünün prömiyerde 3,7 milyon ve toplamda 16 milyon izleyiciye yükseldiğini söylüyor. 

    Mr. Mayor, kanalın 2021-22 programında yer alan çaylak programlarından ilki oldu. Chicago serisinin üç üyesi, Brooklyn Nine-Nine'ın son sezonun, The Blacklist, Law & Order: SVUNew Amsterdam ve This Is Us'la birlikte kanalın dizi listesine öncülük eden yapımlar arasında yer aldı. Fey, Carlock, Jeff Richmond ve David Miner yönetici yapımcı ve Eric Gurian ortak yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top