Hesabım
    BluTV, "Yeşilçam"ın Prömiyer Tarihini Duyurdu!

    Çağatay Ulusoy'lu diziden, bir de yeni poster paylaşıldı.

    Türkiye'nin iddialı streaming platformlarından BluTV’nin yerli dizi projelerinin en önemlilerinden olan ve bu seneye damga vurması beklenen "Yeşilçam" için prömiyer tarihi açıklandı. Dizi, 22 Nisan 2021 tarihinde ilk kez izleyiciyle buluşacak. Dizinin kadrosunda genç kuşağın yetenekli isimleriyle usta oyuncular bir araya geliyor.

    BluTV, iddalı diziden bir de yeni poster yayınladı ve "Zaman su gibi akıyor, içimizdeki heyecan büyük bir coşkuya dönüşüyor. Yeşilçam, 22 Nisan’da sadece BluTV’de başlıyor muhterem takipçilerimiz." notunu düştü. BluTV, ‘Yeşilçam’la izleyicileri zaman yolculuğuna çıkaracak ve 60’lı yılların unutulmaz dönemini anlatacak. Nostaljik atmosferi, ikonik karakterleri, dönemin kendisine hayran bırakan kostümleri ve dekoru ile ses getirecek olan projenin çarpıcı afişi izleyiciyle buluştu.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, başroldeki Çağatay Ulusoy'un yanı sıra Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Altan Erkekli, Yetkin Dikinciler, Özgür ÇevikAyta Sözeri ve Bora Akkaş gibi önemli isimler yer alıyor.

    Sinemaya tutkuyla bağlı bir yapımcının küllerinden doğma hikayesini konu alan dizinin senaryosunu Levent Cantek ve Volkan Sümbül kaleme aldı. Yönetmen koltuğunda ise sinemamızın en önemli yönetmenlerinden Çağan Irmak oturuyor. Yapımcılığını Sibel Tuna'nın üstlendiği 'Yeşilçam', Sunset Film tarafından hayata geçiriliyor. ‘Yeşilçam’, 22 Nisan’da sadece BluTV’de!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top