Hesabım
    John Waters, ‘Marvelous Mrs. Maisel’a Konuk Olacak

    Çılgın yönetmen Waters, TV'de karşımıza çıkacak..

    John Waters, Amazon'daki “The Marvelous Mrs. Maisel” dizisinin dördüncü sezon kadrosuna katıldı. Waters, eleştirmenlerce beğenilen dizinin dördüncü sezonunda konuk oyuncu olarak yer alacak ve oynadığı karakterin detayları ekranlara gelene kadar gizli tutulacak. Dördüncü sezon şu anda New York'ta çekim aşamasında bulunuyor.

    Waters en çok kamera arkasındaki çalışmaları, "Pink Flamingos", "Hairspray", "Cry-Baby" ve "Cecil B. Demented" gibi filmler yazıp yönetmesiyle tanınıyor. Kendisi aynı zamanda “Mr. Know-It-All: The Tarnished Wisdom of a Filth Elder" adlı bir kitap yazdı. Yine de Waters, oyunculuk konusuna yabancı değil. Kendi filmlerinin yanı sıra "Seed of Chucky", "Mangus!", "Excision" ve "Alvin and the Chipmunks: The Road Chip" gibi diğer filmlerde de küçük rollerde yer aldı. TV tarafında ise "Law & Order: SVU", "The Blacklist" ve "Feud: Bette and Joan" gibi şovlarda oynadı.

    "The Marvelous Mrs. Maisel", Daniel Palladino ile birlikte yönetici yapımcılığını üstlenen Amy Sherman-Palladino tarafından yaratıldı. Rachel Brosnahan, başrollerinde Alex Borstein, Tony Shalhoub, Marin Hinkle, Michael Zegen, Kevin PollakCaroline Aaron ve Jane Lynch'in de yer aldığı dizide ünlü Bayan Maisel'ı canlandırıyor.

    Dizi, bugüne kadar 20 Emmy Ödülü ve 3 Altın Küre Ödülü kazandı, her iki ödül şovunda da en iyi komedi dizisi galibiyetleri elde etmeyi başardı. Borstein, bir komedi dizisinde en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy'yi iki kez kazandı. Brosnahan, Lynch, Shalhoub ve konuk yıldız Luke Kirby de dizi için çeşitli ödüller kazanan isimler oldular.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top