Hesabım
    Nisan Ayında BluTV'de Neler Var?

    BluTV, nisan ayı programını açıkladı..

    BluTV, nisan ayında birbirinden iddialı ve ödüllü yapımları izleyicilerle buluştururken, ses getiren proje ‘Yeşilçam’ın da prömiyerini 22 Nisan’da yapacak. Bol ödüllü ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonu ile ‘Exit’in ikinci sezonunu yayına alacak olan BluTV, ‘Hurt Locker’, ‘Le Scaphandre et le Papillon’, ‘Just Mercy’, ‘The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford’, ‘Richard Jewell’, ‘Blow’ ve ‘Long Shot’ gibi harika yapımları da aboneleriyle buluşturacak.

    Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı, ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın imzası taşıyan BluTV özel yapımı ‘Yeşilçam’, nisan ayında çok konuşulacak gibi duruyor. Gösterişli atmosfer ve kadrosunda bir araya gelen birbirinden başarılı isimlerle 1960’lı yıllara zaman yolculuğu yapacağımız ‘Yeşilçam’, 22 Nisan’da yayında olacak..

    HBO dizisi ‘The Handmaid’s Tale’in yeni sezonu, 28 Nisan’da Amerika’da yayınlanacak ve hemen ertesi gün, 29 Nisan’da BluTV’deki yerini alacak. Otuzlu yaşlarından önce multi-milyoner olan dört adamın gerçek hikayesini anlatan Norveç yapımı ‘Exit’ dizisinin ikincisezonu da nisan ayında BluTV abonelerinin beğenisine sunulacak. 

    Oscar ödüllü savaş filmi ‘Hurt Locker, felç geçiren bir editörün gerçek hayat hikayesini anlatan ‘Le Scaphandre et le Papillon’, insan hakları savunucusu bir avukatın adaletin yerini bulması için verdiği mücadeleyi merkezine alan ‘Just Mercy’ ve başrolünde Brad Pitt’in yer aldığı, idolü olarak gördüğü Amerikalı haydutun çetesine katılan Robert Ford’un zamanla yaşadığı dönüşümü seyirciye sunan ‘The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford' da yeni ayda BluTV'de yer alacak.

    Clint Eastwood’un son yönetmenliği olan, bir güvenlik görevlisinin 1996 yılında yaşanan bir bombalamayla suçlanmasını anlatan ‘Richard Jewell’, Johnny Depp'le Penelope Cruz’un yer aldığı, uyuşturucu baronu George Jung’un hayat hikayesini konu alan ‘Blow’ ve Charlize Theron’la Seth Rogen’ı bir araya getiren romantik komedi ‘Long Shot’ yine nisan ayında BluTV’de izlenebilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top