Hesabım
    ‘Who Killed Sara?’nın İkinci Sezon Prömiyer Tarihi Açıklandı

    Netflix, dizinin ikinci sezon onayını ve tarihini duyurdu..

    Yayıncı, Netflix'te prömiyerini yapan "Who Killed Sara?" dizisinin resmen yenilendiğini ve ikinci sezonun 19 Mayıs'ta prömiyer yapacağını duyurdu. Ek olarak, Matías NovoaDaniel Giménez Cacho ve Antonio de la Vega ikinci sezon için kadroya katıldı. "Who Killed Sara?", 18 yıl hapsedildikten sonra nihayet kız kardeşi Sara'nın (Ximena Lamadrid) ölümünden sorumlu olduğunu düşündüğü aileden intikam almak için dışarı çıkan Alex Guzmán'ın (Manolo Cardona) hikayesini anlatıyor.

    Günümüzdeki hikaye anlatımı ve gencin ölümü sırasındaki geri dönüşler sayesinde, Lazcano ailesinin gittikçe daha fazla sırrı açığa çıkıyor ve Alex, özellikle Elisa Lazcano (Carolina Miranda) ile romantik bir şekilde ilgilenirken, belki de ilk başta olacağını düşündüğünden daha fazla duygusal yoğunluk yaşıyor. Alex ve Lazcano çocukları, patriğin çarpık doğası ve kriminal yollarıyla ilgili bazı yanıtlar ararken, ilk sezon yeni soruların gündeme gelmesiyle sona erdi.

    Özellikle Alex için, Sara’nın kendi sırları hakkında, bu yolu asla çizmemesini dilemesine neden olabilecek sorular var. İkinci sezonda ayrıca Leo Deluglio, Andrés Baida, Ana Lucia Domínguez, Polo Morín, Luis Roberto Guzmán, Fátima Molina, Ela Velden, Ginés García Millán, Claudia RamírezEugenio Siller  ve Alejandro Nones rol alacak

    Senarist José Ignacio Valenzuela, Perro Azul'un yapımcılığında, ikinci sezonun senaryosunu Juan Uruchurtu ile birlikte yazacak. Dizide yönetmenlik yapacak olan isimler arasında ise David “Leche” Ruiz, Carlos Bolado ve Poncho Pineda gibi isimler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top