Hesabım
    ‘Young Sheldon’ Dizisi Üç Sezon Daha Devam Edecek

    CBS, diziye üç sezonluk bir onay verdi..

    CBS, komedi dizisi “Young Sheldon”a üç yeni sezon onayı birden verdi. Bu, “Big Bang Theory” serisinin en az 2024 yılına kadar yayında olacağı anlamına geliyor. Dizi, şu anda yayınlanmakta olan dördüncü sezonuyla devam ediyor ve ilk sezon, 2017'de çıkış yaptı. Beşinci sezon, 2021-2022 televizyon yayın sezonunda başlayacak.

    Bu haber, dizinin çok sezonluk bir yenilemeyi ilk kez ele alışı değil. 2019'da dizi iki sezonluk bir onay almıştı. CBS Entertainment başkanı Kelly Kahl, "Chuck Lorre’nin ve Steve Molaro’nun usta liderliği altında,  mükemmel oyuncular ve yetenekli yazarlar bu harika karakterlere gerçekten hayat verdiler. Young Sheldon, komedi dünyasına 2,5 milyondan fazla izleyici ile hakim ve CBS’nin en beğenilen komedi dizisi durumunda. Cooper ailesinin yaydığı mizah, sıcaklık ve yürek, her hafta izleyen milyonlarca hayran için yadsınamaz bir etki sunuyor. Önümüzdeki üç sezonun biraz daha yaşlı bir Sheldon'ı ve tüm Cooper'ları işlemesini heyecanla bekliyoruz." dedi.

    “Young Sheldon”, Doğu Teksas'ta ailesi ve sınıf arkadaşlarıyla uyum sağlamak için mücadele eden 10 yaşındaki Sheldon Cooper'ı (Iain Armitage) anlatıyor. Armitage'a ek olarak Jim Parsons, "The Big Bang Theory"deki rolünü yeniden canlandırarak anlatıcı olarak görev yapıyor. Şovda ayrıca Zoe Perry, Lance Barber, Annie Potts, Montana JordanRaegan Revord ve Matt Hobby de rol alıyor.

    CBS'in açıkladığı verilere göre, dizi, bölüm başına ortalama 9,6 milyon izleyiciye kadar ulaştı ve bu rakam, son yılların en önemli komedi dizisi sonuçlarından biri. Chuck Lorre, Steven Molaro, Parsons ve Todd Spiewak, Warner Bros. Television'la birlikte Chuck Lorre Productions, Inc.'in adına sorumlu yapımcılar olarak diziyi yürütüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top