Hesabım
    Kate Winslet Başrollü "Mare of Easttown"dan Yeni Fragman!

    HBO, yeni bir cinayet gizemi dizisiyle geliyor..

    Oscar ödüllü Kate Winslet'in başrolünde yer aldığı HBO mini dizisi "Mare of Easttown"dan yeni bir fragman yayınlandı. Winslet, küçük bir kasaba cinayetini çözme konusunda kararlı bir dedektif olan ve hayatındaki bazı sorunları da halletmek için mücadele veren Mare Sheehan karakterini canlandıracak. Showrunner Brad Inglesby tarafından yaratılan, yazılan ve yürütücü yapımcılığı üstlenen mini dizi 18 Nisan'da prömiyer yapacak.

    Hikayede, Mare Sheenan karakteri kasabadaki cinayeti çözmekle uğraşırken ve derin bir mücadele sergilerken, aynı zamanda etrafında hızla dağılan kendi kişisel hayatını da dengelemeye çalışacak. Oyuncu kadrosunda ayrıca; Mare'nin en iyi arkadaşını oynayan Julianne Nicholson ve suçu çözmesine yardım etmekle görevlendirilmiş ilçe dedektifi rolüyle Evan Peters yer alıyor.

    İki dedektif, soruşturma süresince sıkı bir ortaklık kuruyor. Bir cinayeti çözmek yeterince zor değilmiş gibi, Mare’nin hayatı, annesi (Jean Smart) ve güçlü kızının (Angourie Rice) istenmeyen görüşleri yüzünden daha da karmaşık hale geliyor. "Mare of Easttown"a dahil olan diğer oyuncular arasında Cailee SpaenyGuy PearceDavid Denman, John Douglas ThompsonSosie BaconPatrick MurneyJames McArdleJoe TippettNeal HuffPhyllis Somerville ve Drew Scheid yer alıyor.

    Dizi, Philadelphia'nın çeşitli bölgeleri ve Pennsylvania banliyölerinde çekildi. Ekip, diziye pandemi nedeniyle birçok erteleme ve set molası vermek zorunda kaldı. Craig Zobel, Gavin O'Connor, Gordon Gray, Paul Lee, Mark Roybal ve Kate Winslet gibi diğer yönetici yapımcılarla birlikte şovun yönetmeni ve yönetici yapımcısı olarak görev yapıyor. Mare of Easttown, ülkemizde ise Amerika yayınından bir gün sonra beIN CONNECT'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top