Hesabım
    NBC Draması "Ordinary Joe"dan Son Detaylar!

    Dizi, NBC'den tam sezon onayı aldı..

    NBC

    NBC, bir yıl önce hazırlıkların başladığını açıkladığı ve pandemi nedeniyle ertelenen “Ordinary Joe” dizisi için nihayet tam sezon siparişi verdi. Dizi, hikayenin ana karakterinin (James Wolk), hayatının bir dönüm noktasında önemli bir seçim yaptıktan sonra olası üç paralel yaşamını araştırıyor. Hikaye, kararınızı aşk, sadakat veya tutkuya dayanarak verdiğinizde, hayatın nasıl değişebileceğini ve görünebileceğini sorguluyor.

    Dizide Wolk'la birlikte Natalie Martinez, Charlie Barnett ve Elizabeth Lail de rol alıyor. Russel Friend ve Garret Lerner, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Matt Reeves, Adam Kassan ve 6th & Idaho'dan Rafi Crohn, 3 Arts'tan Howard Klein'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Adam Davidson pilot bölümü yönetti ve yapımcılığını üstlendi.

    20th Television ve Universal Television diziye stüdyo olarak hizmet verecek. NBC'nin senaryolu içerik, eğlence ve yayın bölümü başkanı Lisa Katz "20th'de çalışırken Matt Reeves'in bu tutku projesini paylaştığı zamanı hala hatırlıyorum. NBCUniversal için Russel ve Garrett sayfadan ekrana ustalıkla hazırlanmış bu kadar ilgi çekici ve duygusal bir senaryo yazdı. Ordinary Joe'nun inanılmaz bir karakter kadrosu var ve ilgi çekici hikayeler aracılığıyla evrensel bir soruyu deneyimlememize izin vermesini seviyoruz." dedi.

    NBC, şimdiden 2021-2022 yayın sezonu için dört yeni diziyi listesine ekledi ve sezonluk siparişleri verdi. Kanal, "Ordinary Joe" ile birlikte "La Brea" dizisinin yanı sıra "American Auto" ve "Grand Crew" komedilerine de onay verdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top