Hesabım
    ‘Bless the Harts’, İki Sezon Sonunda İptal Edildi

    Fox, yetişkin animasyonuna iptal kararı verdi..

    Fox, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Jillian BellIke Barinholtz ve Kumail Nanjiani'nin başrollerini paylaştığı yaratıcı Emily Spivey animasyon komedi dizisi “Bless the Harts”ı iptal etti. Dizi, 2019-2020 sonbaharında gösterime girdi. Şu anda ikinci sezonunda olan yarım saatlik dizi, güzel bir hayat için mücadele eden ve Amerikan rüyasını gerçekleştirmeyi uman, sürekli olarak paramparça vaziyetteki bir Kuzey Carolina ailesinin etrafında dönüyor.

    Wiig, Rudolph'un seslendirdiği annesi Betty ve Bell'in seslendirdiği kızı Violet dahil olmak üzere ailesini desteklemek için garson olarak çalışan bekar anne Jenny Hart'a ses veriyor. Barinholtz, Jenny’nin uzun süredir erkek arkadaşı ve Violet’in vekil babası olan Wayne Edwards’ı canlandırıyor. Nanjiani'nin canlandırdığı Jesus, yerel restoran The Last Supper'da masaları beklerken düzenli olarak Jenny'le iletişim kuruyor.

    Fox Entertainment ve 20th Television ortak yapımı olan dizi, Titmouse tarafından canlandırılıyor ve Spivey, Phil Lord, Christopher Miller, Wiig tarafından yürütücü yapımcılığı üstleniliyor. Andy Bobrow, Spivey ve Bobrow aynı zamanda showrunner olarak hizmet veriyor. "Bless the Harts"ın ikinci sezonunun kalan bölümleri mayıs ayına kadar yayınlanacak.

    Fox, pazar akşamları Animation Domination programlama bloğu için hâlâ sağlam bir listeye sahip. Housebroken ve kısa süre önce sipariş edilen Dan Harmon animasyon komedisi 2022'de gösterime girecek. Duncanville, 23 Mayıs'ta geri dönerken, Housebroken 31 Mayıs'ta gösterime girecek. The Simpsons ise kısa süre önce Fox'ta 33. ve 34. sezonlar için yenilendi ve yayındaki en uzun soluklu animasyon dizisi olma konumunu sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top