Hesabım
    Amazon Prime Video Türkiye’de Nisan Ayında Neler Var?

    Amazon Prime Video Türkiye, nisan içeriklerini duyurdu..

    Amazon Prime Video Türkiye’de nisan ayında gösterime girecek yeni içerikleri duyuruldu. Nisan ayında başrollerinde Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith ve Luke Mitchell’ın yer aldığı macera filmi ‘Tom Clancy’s Without Remorse’un yanı sıra, 1950 Los Angeles’ında beyazların çoğunlukta olduğu bir mahalleye taşınan siyahi ailenin hikayesinin anlatıldığı gerilim dizisi ‘Them’in ilk sezonu bulunuyor. Nisan ayında abonelere sunulacak içerikler Türkçe altyazı seçeneğiyle birlikte gösterimde olacak.

    Little Marvin'in senaryosunu yazdığı gerilim dizisi ‘Them’, 9 Nisan Cuma günü Amazon Prime Video Türkiye’de yayında olacak. Başrollerinde Deborah AyorindeAshley Thomas ve Alison Pill  gibi oyuncuların bulunduğu 10 bölümlük dizi, ABD’de Büyük Göç’ün yaşandığı 1950’li yıllarda, Kuzey Carolina’dan beyazların ağırlıklı olarak yaşadığı Los Angeles’taki bir mahalleye yerleşen siyahi bir ailenin hikayesini anlatıyor. Ailenin yıllarca hayalini kurduktan sonra taşındığı yeni ideal evleri, bir anda doğaüstü güçlerin ve komşuları tarafından oynanan oyunların merkezi haline geliyor.

    Tom Clancy’nin 1993 tarihli romanından uyarlanan, başrolünü ve yapımcılığını Michael B. Jordan’ın üstlendiği ‘Tom Clancy’s Without Remorse’ filmi, 30 Nisan’dan itibaren Amazon Prime Video Türkiye’den izlenebilecek. Katıldığı gizli bir operasyonun ardından, ailesi intikam için katledilen kıdemli şef John Clark, ne pahasına olursa olsun suikastçıların peşine düşüyor. Bir donanma komandosu ve gizli CIA ajanıyla güçlerini birleştiren Clark, takibi sırasında farkında olmadan ABD ile Rusya arasında savaş çıkarmayı amaçlayan büyük bir komployu da ortaya çıkarıyor. Kişisel onuru ve ülkesine olan sadakati arasında kalan Clark, keşfettiği bu komployu durdurmak ve arkasındaki güçlü kişileri ortaya çıkarmak için tüm düşmanlarıyla pişmanlık duymadan savaşmak zorunda.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top