Hesabım
    Dan Stevens, Watergate Skandalını Anlatan Starz Dizisinin Kadrosunda

    Dizinin başrollerinde Oscar ödüllü oyuncular yer alıyor

    Dan Stevens, Watergate skandalının hikayesini anlatacak olan Starz dizisi “Gaslit”te rol alıyor. Stevens, daha önce adı duyurulan Oscar ödüllü oyuncular Julia Roberts ve Sean Penn'e katılmış oldu. Roberts, Penn tarafından canlandırılan Başsavcı John Mitchell aracılığıyla, başkanla olan yakın ilişkisine rağmen, Nixon'un Watergate'e katılımıyla ilgili skandalı ilk kez kamuoyuna duyuran kahraman ve ünlü Arkansan sosyetesi Martha Mitchell olarak rol alacak.

    Stevens, John Dean rolünde oynayacak. Yeni bir başlangıç ​​yapmayı hedefleyen Dean, Başkan'ı korumak için yalan söyleyip söylememek arasında kalan, genç ve hırslı bir Beyaz Saray Danışmanı. Armie Hammer daha önce Dean rolünü üstlenmişti ancak şubat ayında çekimler başladığında artık projeye dahil olmadığı açıklandı. Bazı mesajları ifşa olan Hammer, skandala sebebiyet verdi ve birçok projeden ayrılmak zorunda kaldı.

    Stevens, daha önce çok sevilen İngiliz drama dizisi “Downton Abbey” ve FX-Marvel dizisi “Legion”da rol aldı. “High Maintenance” ve “Kipo and the Age of Wonderbeasts” gibi diğer TV projelerinde de rol aldı. Film tarafında, son olarak "I Am Your Man"de rol aldı ve daha önce Disney’in yeniden yapımı "Beauty and the Beast"in baş rollerinden birine hayat verdi. Ayrıca, Netflix filmi “Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga”da rol aldı.

    "Gaslit", ödüllü Slate podcast'i "Slow Burn"e dayanmaktadır. UCP tarafından prodüksiyonu gerçekleştirilecek. Robbie Pickering, yaratıcı ve dizi sorumlusu olarak hizmet veriyor. Matt Ross, yönetmen ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. "Mr. Robot”un yaratıcısı Sam Esmail, UCP ile yaptığı genel anlaşma kapsamında Esmail Corp. şirketi adına yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Starz'daki orijinal programlamadan sorumlu başkan yardımcısı Karen Bailey, Lionsgate'in sahip olduğu ağ için "Gaslit" i denetleyecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top