Hesabım
    Paramount, "The Godfather" Hakkındaki Dizinin Yönetmenini Buldu

    Diziyi yönetecek isim resmen açıklandı..

    Rocketman” ve Oscar ödüllü “Bohemian Rhapsody” filmlerindeki başarısına dayanarak, Dexter Fletcher'ın bir biyografi filmini yönetmenin nasıl bir şey olduğunu iyi bildiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu yüzden, Paramount Plus'taki insanlar, "The Godfather"ın nasıl çekildiğinin hikayesine dayanan "The Offer" için bir yönetmen ararken, cevabı Fletcher'da buldu.

    The Hollywood Reporter'a göre, Dexter Fletcher, yaklaşan Paramount dizisi "The Offer" için ilk bölüm de dahil olmak üzere birçok bölümü yönetmek üzere anlaşmayı imzaladı. Dizi, yapımcı Al Ruddy'nin bakış açısıyla “The Godfather”ın yaratılışını ve film setinde daha önce hiç yayınlanmamış deneyimlerini aktaracak. Başlangıçta, Armie Hammer'ın başrolde olacağı duyurulduğu üzere, bu proje üzerinde uzun zamandır çalışılıyor. Elbette, Hammer'ın mesaj skandalı onu diziden ve birçok projeden uzaklaştırdı. Son gelen haberlere göre, proje hızlandı ve bu yaz başında sete girilmesi planlanıyor

    Daha önce de belirtildiği gibi, Fletcher, muhtemelen en çok, son filmleri “Rocketman” ve “Bohemian Rhapsody”deki çalışmalarıyla tanınıyor. Bunlardan ikincisinde, Fletcher, projeyi kovulan film yapımcısı Bryan Singer'den devraldı ve gişede 1 milyar dolara yakın bir hasılat, Altın Küre ve birden fazla Oscar galibiyeti elde etti. O zamandan beri Fletcher, başrolünü Chris Pine'ın oynadığı "The Saint" adlı büyük bütçeli bir yeniden yapımının yanı sıra, "Renfield" adlı bir "Dracula" yeniden çevrimi üzerinde çalışıyor.

    Fletcher ayrıca, “The Offer”da baş yapımcı olarak görev yapacak ve dizinin hazırlanmasına ve oyuncuların rol almasına yardımcı olacak. Fletcher'la Paramount Plus serisinin perde arkasında, showrunner Nikki Toscano (“Hunters”), yapımcı Leslie Greif (“Hatfields & McCoys”) ve yapımcı Dalia Ibelhauptaite ortaklık kuracak. Hikayeye ilham veren Ruddy de yine projenin içinde yer alacak. Yayınlanma tarihi henüz açıklanmadı ama 2022'de diziyi izleyebilmemizi düşünmek için birçok sebep var. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top